Αλιστράτη – Φωτολίβος 1-1: Ανώτερος ο Μακεδονικός, κορυφαίος ο τερματοφύλακας Κουρτίδης για τον Άρη

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Μακεδονικού Αλιστράτης με τον Άρη Φωτολίβους που διεξήχθη στο γήπεδο Νικοτσάρας μια και υπήρχε πρόβλημα με την άδεια γηπέδου στην Αλιστράτη. Οι τυπικά γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, πίεσαν ασφυκτικά τον αντίπαλο και έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. 

Ο Άρης Φωτολίβους είχε κορυφαίο παίκτη στο ματς τον τερματοφύλακα Κουρτίδη που κατέβασε τα ρολά σε τετατετ με τον Δημητριάδη στο 20′, τον Θεοφανίδη στο 75′, ενώ μεγάλη ευκαιρία με σουτ λίγο άουτ είχε ο Μανώλης Κοκοτσάκης στο 80′ και μετά το 1-1 στις καθυστερήσεις και πάλι ο Κουρτίδης σταμάτησε σε τέτατετ τον Μυλωνά. 
Τα γκολ του αγώνα 

Στο 38′ λάθος του Ζουρνατζή από κοντά ο Χατζίδης θα το εκμεταλλευτεί και θα κάνει το 0-1 για το Φωτολίβος.

Στο 80′ ο Θεοφανίδης πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Κουρτίδη. Πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Γιάντσιος Πασχάλης κάνοντας το 1-1.
Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Μπόιτσιο και την κυρία Κοτανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μακεδονικός Αλιστράτης(Κώστας Καραμπατζάκης): Ζουρνατζής, Μαλές, Γιάντσιος Χρήστος, Γιάντσιος Πασχάλης, Χατζηπουργάνης, Δημητριάδης, Γιάντσιος Γιώργος, Θεοδωράκης, Κοκοτσάκης Μανώλης, Θεοφανίδης, Δούρλιος.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Μυλωνάς, Μηλιάδης και Βουγιουκλής.


Άρης Φωτολίβους(Βασίλης Σαρακασίδης):Κουρτίδης, Χατζηπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Κοκοτσάκης Νίκος, Ιωαννίδης, Χατζησαββίδης, Πολυζώνης Γιάννης, Χατζίδης, Ρουμελιώτης, Κονδυλίδης, Μπιαζάκης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Λέκοβιτς, Καγιάογλου, Σούλα, Πολυζώνης Στέλιος, Βεζύρης.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *