Α’ ΕΠΣ: Πρεμιέρα στην Α’ ΕΠΣ Δράμας – Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές των ομάδων στην Dramasport

Α’ ΕΠΣ: Πρεμιέρα στην Α’ ΕΠΣ Δράμας – Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές των ομάδων στην Dramasport

Πρεμιέρα αύριο στην Α’ ΕΠΣ Δράμας με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην 1η αγωνιστική. Στην Dramasport μίλησαν οι προπονητές των ομάδων της Α’ ΕΠΣ για την πρεμιέρα και τους στόχους στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής. Δείτε τι δήλωσαν αναλυτικά :  

Κ. Καραμπατζάκης( Προπονητής Αλιστράτης):

Μετά από 9 εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας ξεκινάει αύριο το  πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί σημαντικά και σίγουρα έχουμε ως αρχικό στόχο πάντα την νίκη. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν αρκετά εκπλήξεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε αύριο ανταγωνιστικοί, θεωρώ ότι στο αυριανό παιχνίδι δεν υπάρχει καθαρό φαβορί και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Στρατος Κονταξής ( προπονητής Δοξάτου):

Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις . Παίζουμε ένα δύσκολο ματς εκτος έδρας με μια ομάδα ναι μεν νεοφώτιστη αλλά έχει ενισχυθεί πολύ με καλούς ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα (αν όλα πάνε καλά και συνεχιστεί) και να μην υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων

­­­­­­­­­­­­­­______________________________

Βασίλης Σαρακασίδης (Προπονητής Καλαμώνα)

Καλή χρονιά να ευχηθούμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές στις οικογένειες τους καθώς επίσης και σε όλους τους παράγοντες, διαιτητές και προπονητές. Πρεμιέρα αύριο απέναντι σε μια ομάδα η οποία τερμάτισε πέρσι 4η με τον ίδιο κορμό τον ίδιο προπονητή εδώ και πολλά χρόνια απεναντι λοιπον σε μια πολύ καλή ομαδα. Γνωρίζουμε την φιλοσοφία του αντιπάλου τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε…. εμεις είμαστε μια καινούργια ομαδα με πολλά νέα παιδιά στο ροστερ σίγουρα χρειάζεται χρόνος αλλά το ταλέντο είναι τόσο μεγάλο σε αυτή την ομάδα που πιστεύω ότι ο στόχος μας που ειναι η σωτηρία θα επιτευχθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Γιώργος Πολυχρονίδης ( Προπονητής Ν. Αμισού)

Αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη ομάδα η οποία γνωρίζουμε ότι έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

_______________________________________

Τάκης Στάμογλου ( Προπονητής Κ. Νευροκοπίου):

Είναι πρεμιέρα και όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα, το Καλαμπάκι είναι μια καθιερωμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε θετικοί στο αποτέλεσμα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει.

Λάζαρος Μουρατίδης(Προπονητής Καλαμπακίου)

Πρεμιέρα αύριο στην Α ‘ κατηγορία με πρώτο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Νευροκοπίου. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι. Έχει παραμείνει στην ομάδα ο βασικός κορμός της ομάδας και έγιναν ελάχιστες προσθήκες με την ομοιογένεια να είναι χαρακτηριστικό μας. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς

_______________________________________

Λευτέρης Ροδίτης (Προπονητής Δόξα Βώλακα)

Θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με το δεξί με νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτική γιατί κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις καθώς γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα σκληροτράχηλο και σκληρό αντίπαλο.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και υγεία σε όλες τις ομάδες που μπαίνουν στην αγωνιστική δράση αύριο και θεωρώ ότι και φέτος θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Κώστας Παχατουρίδης (Προπονητής Κ. Βρύσης)

Η Πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις και είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς όπως όλα τα παιχνίδια. Ο Βώλακας είναι μια έμπειρη   ομάδα χρόνια  στην κατηγορία που έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστική σύμφωνα με την πορεία της τα τελευταία χρόνια. Εμείς έχουμε ως στόχο την σωτηρία και θεωρούμε  κλειδί για την  συνέχεια  αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς

Αντώνης Παπάζης (Προπονητής Μ.Α. Ξηροποτάμου)

Πρεμιέρα αύριο για εμάς στην Α κατηγορίας με τους ίδιους στόχους με πέρσι δηλαδή να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε και να αγωνιστούν αρκετοί νεαροί παίκτες. Αύριο παίζουμε με την Προσοτσάνη που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι  για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Τέλος να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλες της ομάδες και χωρίς τραυματισμούς

Φώτης Χατζηκυριάκου (Προπονητής Προσοτσάνης Γ.Σ)

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι ασφαλώς είναι μια πρεμιέρα που δεν γνωρίζονται πολύ καλά οι ομάδες αναμεταξύ τους ακόμη, αλλα η ομάδα μας είναι έτοιμη ώστε να ανταπεξέλθει πλήρως σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι. Τέλος να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και στους παίκτες μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

_______________

Μπάμπης Ζεκερίδης ( Προπονητής Αγ. Αθανασίου)

Αύριο είναι η πρεμιέρα , στις πρεμιέρα υπάρχουν εκπλήξεις. Εγώ είμαι νεος στην ομάδα, είναι πολύ νωρίς για να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα.  Τις 2 ημέρες που είμαι τη ομάδα διαπίστωσα ότι ο προκάτοχος μου ο κύριος Πελικαπίσης μαζί με τον Σωτήρη Κεχαγιά έκαναν πολύ καλή δουλειά, η ομάδα έχει καλή φυσική κατάσταση και  καλά τρεξίματα για την εποχή. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι αλλά έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς, για αυτό και η ομάδα αποτελείτε από 22 παίκτες για να αγωνίζονται όλοι και να νιώθουν άξιοι ποδοσφαιριστές του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  

Εύχομαι καλή χρονια σε όλους και να έχουμε υγεία πάνω από όλα και να πετύχει κάθε ομάδα τους στόχους που έχει βάλει.

Ηλίας Παντζαρίδης(Προπονητής Ορφέα Χωριστής):

Ανυπομονουμε οπως ολοι για την εναρξη των αγωνιστικών υποχρεωσεων,  με τον πρωτο αγωνα μας να ειναι στην εδρα ενος δυνατου αντιπαλου. Ευελπιστουμε για μια δυνατη εκκινηση στο πρωταθλημα, σε εναν αγωνα απο αυτους που τους περιμενεις μεσα στην χρονια. Ευχομαστε σε ολες τις ομαδες να εχουν μια παραγωγικη χρονια χωρις τραυματισμους.

Θωμάς Ματρακούκας (Προπονητής Εθν. Αστ. Καλλιφύτου):

Κάνουμε μια καινούργια αρχή και ο στόχος της ομάδας είναι να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη.

Ζαχαρίας Μιχαηλίδης (Προπονητής Α.Ε. Αμπελοκήπων)

Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους προπονητές παίκτες παράγοντες καλή αγωνιστική χρονιά. Είναι ένα παιχνίδι έναρξης του πρωταθλήματος και το περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας σε επίσημα παιχνίδια. Ξεκινάμε με μεγάλο ενδιαφέρον για να δείξουμε αυτά που έχουμε δουλέψει την περίοδο της προετοιμασίας. Τέλος η ομάδα ξεκινάει με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες και έχουμε ως στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

1η αγωνιστική
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: –

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ: –

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: –

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: –

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: –

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ: –

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ: –

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *