Πετρούσα – Φωτολίβος 3-0: Δίκαιη επικράτηση για τους γηπεδούχους (+Φωτο)

Επιστροφή στις νίκες για την Δόξα Πετρούσας και ουσιαστικά οριστική εξασφάλιση του πρώτου στόχου της ομάδας για είσοδο στην πρώτη 4αδα των πλέιοφ.

Οι γηπεδούχοι ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς κέρδισαν δίκαια με σκορ 3-0 τον αξιόμαχο Άρη Φωτολίβους που για ένα ακόμη ματς όμως παρουσιάστηκε στο γήπεδο με βασικές απουσίες, μόλις 13 παίκτες και χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ο Μπιαζάκης τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 80’ δεν υπήρχε διαθέσιμη αλλαγή και η ομάδα του Άρη τελείωσε το ματς με 10 παίκτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Πετρούσα κυριάρχησε στο πρώτο μέρος αλλά το γκολ ήρθε αργά στο 35’ με μακρινό σουτ του Βαγγέλη Γάιδα.

Το Φωτολίβος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 60’ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε σουτ του Ζορμπίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Πετρούσα είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς και όλα κρίθηκαν στο 76’ με τον Καλλέργη να παίρνει εξαιρετική πάσα από τον Ουζούνη να στοπάρει και με πλασέ να γράφει το 2-0.

Ο νεαρός Ουζούνης που βοήθησε με την είσοδο του στο ματς την ομάδα του κέρδισε πέναλτι δύο λεπτά μετά που το αξιοποίησε ο Λάζαρος Ξενίδης για το τελικό 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Μπόιτσιο Παύλο και Μαμσάκο Θόδωρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Μιχαηλίδης Χ., Γιορδαμλής, Ντόμπρος, Αυγητίδης, Αντωνιάδης, Κυριακίδης, Δροσίδης, Γάιδας, Καλλέργης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ουζούνης, Τόλιος, Γιαγκούλας και Μιχαηλίδης Α.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Πουλάς, Χατζηπουργάνης, Πολυζώνης, Σοπελίδης, Μπιαζάκης, Χατζησαββίδης, Σουλά, Σάββαρος(15’ Ζορμπίδης), Βασιλειάδης, Καγιάογλου, Ρουμελιώτης.

Στο β’ μέρος έπαιξε και ο Κούρτογλου.

Δημ. Αδάκτυλος

Φωτογραφίες Ελένη Ευστρατιδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *