Άγιος Αθανάσιος – Χωριστή 1-0: Καλύτερος ο Άγιος υποχρέωσε τον Ορφέα στην πρώτη του φετινή ήττα

Πλέον δεν υπάρχει αήττητη ομάδα στους δύο ομίλους της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Ο Ορφέας Χωριστής υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή ήττα από τον πολύ καλό Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου το Σάββατο με σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης όπου πέρα από το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Παπαδόπουλου, είχαν αρκετές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ με τους Ανέστη Τουμαντζίδη, Μπερμπερίδη, Κούρτογλου και Άλα.

Ο Ορφέας έμεινε ζωντανός στο ματς και πήρε την κατοχή της μπάλας στο β’ μέρος αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε τον αντίπαλο που στην κόντρα επίθεση και πάλι ήταν πιο απειλητικός και διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ του Νίκου Παπαδόπουλου που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς.

Συμπερασματικά δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων, φανερά επηρεασμένη από τις βασικότατες απουσίες που είχε η ομάδα του Ορφέα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Παναγιώτη Κουβαλάκη και Κώστα Τσακίρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Κώστας Πεληκπασίδης):

Πριονίδης, Δημητριάδης, Μπερμπερίδης, Ζαπουνίδης, Καραγιαννίδης, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παπαδόπουλος, Άλα, Τουμαντζίδης Ανέστης, Παπαζώτος, Κούρτογλου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μπαμπασαλί, Σκάρογλου και Στέφανος Ιωαννίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Δεληγιώρογλου, Μυλωνάς, Παπαεμμανουήλ, Αραμπατζής, Τζιρίτης, Λαζαρίδης, Αμανατίδης, Ζάχαρης, Τόσιογλου, Βουτσινάς, Γαλάζιος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καλλέργης, Αθανασίου και Μερτζανάκης.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *