Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Δόξα Βώλακα 0-1: Δύσκολη νίκη για τους πρωταθλητές απέναντι στους αξιόμαχους γηπεδούχους

Πολύ δύσκολη νίκη που την κρατάει σε τροχιά πρωταθλητισμού πέτυχε η Δόξα Βώλακα με σκορ 1-0 μέσα στην Καλλίφυτο απέναντι στον τοπικό Εθνικό Αστέρα.

Μια νίκη που φέρνει τον Βώλακα στην 3η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο έχοντας 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με 31-9 τέρματα και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Από τον άλλη μεριά η Καλλίφυτος παρά την πολύ καλή της εμφάνιση έμεινε χαμηλά στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 14 ήττες με 7-49 τέρματα και πάντα την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του ματς η Καλλίφυτος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε δύο εξαιρετικά καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ σε σουτ του Παρουτσή από πλάγια που έδιωξε ο Τουλκέρης και την πολύ μεγάλη ευκαιρία σε συρτό σουτ του Τρελλόπουλου με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Με την ποιότητα του ο Βώλακας κόντρα στη ροή του ματς βρήκε το γκολ στο 33’ με πολύ ωραία σέντρα του Ντίνου Δράμπαλη και εξαιρετική κεφαλιά από κοντά στο κέντρο της εστίας από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Νίκο Στάικο.

Στο β’ μέρος προσπάθησε η Καλλίφυτος να αντιδράσει, το έργο της όμως έγινε εξαιρετικά δύσκολο με την αποβολή του Παρουτσή με 2η κίτρινη κάρτα σε προσπάθεια μέσα στην περιοχή που ζήτησε πέναλτι με τον ρέφερι να τον τιμωρεί για θέατρο.

Ο Βώλακας και με παίκτη παραπάνω κυριάρχησε στο γήπεδο και είχε κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει και 2ο γκολ με τον Τσαγγαλίδη να είναι σε εξαιρετική μέρα.

Η καλύτερη στιγμή του Βώλακα στο β’ μέρος ήταν το σουτ του Ντίνου Δράμπαλη στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η αξιόμαχη Καλλίφυτος με παίκτη λιγότερο απείλησε μόνο με ένα στημένο φάουλ από πλάγια του Κονδυλίδη που απομάκρυνε ο Τουλκέρης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σταύρος Παυλίδης με βοηθούς Βασίλη Τοπούζογλου και Θεοφάνη Κορμούλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Καλανίδης(60’ Παλατσίδης), Σεμπελίδης(86’ Ματσιώρης), Μπαϊρακτάρι, Δερμεδεσιώτης, Τσάκαλος, Κονδυλίδης, Κυριακίδης, Παρουτσής, Τρελλόπουλος, Νεοφυτίδης.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Τουλκέρης, Δερμεντζής(90’ Παπαδημητρίου Παναγιώτης), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σέγκος(46’ Μαρκόπουλος), Δράμπαλης Ντίνος(88’ Σταμπουλής Δημήτρης), Τσαμπάζης(46’ Τολμαϊδης), Σταμπουλής Ηλίας(68’ Σίγγος Γιάννης), Στάικος Νίκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *