Στον Γ.Σ. Προσοτσάνης ο Χρήστος Παναγιώτου

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι απο τον Γ.Σ. Προσοτσάνης ένας παίκτης που διακρίθηκε με την φανέλα της Α.Ε. Κυργίων, ο Χρήστος Παναγιώτου. Ο Δραμινός στράικερ εξαργυρώσε με τον καλύτερο τρόπο την καλή χρονιά με την Α.Ε. Κυργίων, πηγαίνοντας σε μια ομάδα που και την φετινή χρονιά έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Χρήστος Παναγιώτου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α.Ε. Αμπελοκήπων, Αγ. Αθανάσιο, Δόξα Βώλακα, Α.Ε. Κυργίων, αλλα αυτό που πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο στον Χρήστο είναι οτι κατάφερε και έχασε αρκετά κιλά όταν αγωνιζόταν στον Βώλακα, με αποτέλεσμα να είναι και πάλι ένα απο τα καλύτερα φορ στην κατηγορία και σίγουρα με τον Κ. Τσακμακίδη θα κάνουν ένα καλό δίδυμο στην επίθεση της ομάδας.

Η DS εύχαιται στον Χρήστο Παναγιώτου ότι καλύτερο και πολλά γκολ με την φανέλα της Προσοτσάνης, όπως επίσης για τον σύλλογο να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.