Α.Ε. Καλαμπακίου – Άρης Φωτολίβους 3-3: Αγγλικό σκορ σε ματς με ανατροπές και έντονες συγκινήσεις

Ένα από τα καλύτερα ματς της αγωνιστικής ίσως και της χρονιάς έγινε στο Καλαμπάκι με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη με την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα ομάδα του Άρη Φωτολίβους.

Το τελικό 3-3 τα λέει όλα σε παιχνίδι που είχε 6 γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και πάρα πολλές ευκαιρίες που αποζημίωσαν τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Οι δύο ομάδες που συνεχίζουν να ισοβαθμούν μετά από 4 αγώνες στους 7 βαθμούς πλέον με 2 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία η πρώτη τους μέχρι τώρα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

Το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε τον έλεγχο και στο 29’ από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καπτέλι ο Καγιάογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 39’ το έργο των γηπεδούχων φάνηκε να γίνεται πιο εύκολο με τον αγέραστο Λευτέρη Τζιβανάκη με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή να γράφει το 2-0.

Βέβαια ένα λεπτό πριν οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με τον Μίλτο Ιωαννίδη να κερδίζει πέναλτι που εκτέλεσε ο Γεωργιάδης Δημήτρης αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Σαββίδης.

Στο β’ μέρος ο Άρης Φωτολίβους πίστεψε στην ανατροπή και στο 68’ από ωραία σέντρα του Ρουμελιώτη ο Θανάσης Δεληγιώρογλου με κεφαλιά θα μειώσει σε 2-1.

Στο 71’ ο Σεραφειμίδης έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα με τον έμπειρο Ευσταθιάδη με προσποίηση και πλασέ μέσα από την περιοχή να φέρνει το ματς στα ίσια και το 2-2.

Η ψυχολογία του ματς άλλαξε και ο Άρης Φωτολίβους έκανε την ολική ανατροπή στο ματς στο 83’ με τον Δημήτρη Γεωργιάδη να εκτελεί φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι και εκτός γραμμής την μπάλα σύμφωνα με τον βοηθό και στην επαναφορά ο Θανάσης Δεληγιώρογλου έκανε από κοντά το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το Καλαμπάκι κατάφερε τουλάχιστον να σώσει τον βαθμό με γκολάρα του Μαυροβασίλη και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 85’.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Αλέκο Παρασκευούδη και Χαράλαμπο Θαμνίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Σαββίδης, Πέτρο, Διαμαντί, Δεμενελούδης, Καγιάογλου, Ηλιόπουλος(60’ Καρράς), Δημητριάδης(84’ Μαυροβασίλης), Αγγελόπουλος(78’ Ντόβας), Τζιβανάκης, Καπτέλι, Αλμανίδης Στέφανος(60’ Ρεβυθόπουλος).

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Στοϊμενίδης, Κανταρτζής, Αλκίδης, Δεληγιώρογλου Θανάσης, Γεωργιάδης Νίκος, Ιορδανίδης(56’ Ευσταθιάδης, 89’ Κοντογιάννης), Γεωργιάδης Δημήτρης, Ρουμελιώτης, Ιωαννίδης, Σύρτας(43’ Σεραφειμίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *