Α.Ε. Αμπελοκήπων – Δόξα Βώλακα 3-0: Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους που έπιασαν κορυφή

Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στο γήπεδο Κραχτίδη με τους Αμπελόκηπους να κερδίζουν 3-0 την πρωταθλήτρια Δόξα Βώλακα υποχρεώνοντας την στην πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 3 νίκες σε 3 αγώνες που είχαν προηγηθεί.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο τους και έπιασαν κορυφή με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία στις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Το φιλμ του αγώνα

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτσι η μορφή του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν πολύ νωρίς στο 7’ να ανοίξουν το σκορ από στημένο με κεφαλιά πάσα του Μίτρε στο Θανάση Κυσσίδη που με νέα κεφαλιά από κοντά έγραψε το 1-0 για τους Αμπελόκηπους.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στο Βώλακα που σιγά – σιγά άρχισε να βρίσκει ρυθμό, αφήνοντας χώρους όμως στα μετόπισθεν που είχε ως αποτέλεσμα στο 31’ από διώξιμο της μπάλας από τον Τσενεκλίδη σε σέντρα του Καραγκιοζίδη ο Σταύρος Μίτρε με ωραίο σουτ πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος στη γωνία του Παγκάκη να διαμορφώνει το 2-0.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Βώλακα στο πρώτο μέρος ήρθε από καλό σουτ του Γιάννη Σίγγου που βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Παρόμοια εικόνα στο ματς και στο δεύτερο μέρος με τον Βώλακα να πιέζει και τους γηπεδούχους να χτυπούν στην κόντρα.

Ο Βώλακας ήταν και πάλι άτυχος όταν σε διώξιμο του κεντρικού αμυντικού Βασιλειάδη μπάλα πήρε περίεργη τροχιά αλλά προσγειώθηκε στο κάθετο δοκάρι.

Οι Αμπελόκηποι έξυπνα στην κόντρα βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Μπάμπη Καραγκιοζίδη να σπάει την μπάλα στον Θανάση Κυσσίδη που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο φινάλε της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μίλτου Βασιλειάδη με 2η κίτρινη κάρτα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Παύλο Μπόιτσιο και Στέργιο Ανδρέογλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Κανάκης, Παπαδόπουλος(46’ Λουκοβίτης), Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Κυσσίδης Θανάσης(82’ Καραγιαννίδης), Τέλο(82’ Βέις), Μίτρε, Άλλα(75’ Μουρατίδης), Καραγκιοζίδης, Θεοδωρίδης(60’ Τσάννης).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Παπαδημητρίου Παναγιώτης(46’ Μαρκόπουλος), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης(77’ Δερμεντζής), Βασιλειάδης, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης Ντίνος, Σέγκος(77’ Μουζενίτοβ), Σταμπουλής Ηλίας(63’ Τσαμπάζης), Στάικος Νίκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *