Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 1-2: Πολύτιμη νίκη και πλησίασε την κορυφή

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου με σκορ 2-1 μέσα στον Ξηροπόταμο απέναντι στον μαχητικό συνονόματο Μέγα και πλησίασε στην κορυφή στους 2 βαθμούς.

Στους 36 βαθμούς στη 2η θέση ο Άγιος Αθανάσιος μαζί με τον Βώλακα με 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 31-13 τέρματα, ενώ ο Ξηροπόταμος παραμένει χαμηλά στην 12η θέση του μπαράζ με 9 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 12 ήττες με 18-38 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος έγινε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους ανώτερους ποιοτικά να φτάνουν δίκαια στη νίκη.

Καθοριστική στιγμή στο παιχνίδι στο 30’ από φάουλ του Αλέξανδρου Πάνου με προβολή ο Ανδρέας Κιοσσές έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και λίγο μετά στο 34’ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους με έξοχη κάθετη πάσα του Δημήτρη Τουμαντζίδη και ωραίο τελείωμα από κοντά του Φόρη Παναγιώτου για το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το παιχνίδι είχε αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις μέσα στην περιοχή με τις δύο ομάδες να ζητούν πέναλτι σε αρκετές περιπτώσεις, τελικά με δύο πέναλτι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Στο 65’ σε σέντρα του Παπαζώτου η μπάλα σύμφωνα με τον ρέφερι βρήκε στο απλωμένο χέρι του Καλαϊδόπουλου και έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαζώτος για να κάνει το 0-2 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κέρδισε πέναλτι ο Ξηροπόταμος σε μαρκάρισμα του Δήμου Καραγιαννίδη στον Μίλτο Ιωαννίδη με τον Αλέξανδρο Πάνο με την λήξη να διαμορφώνει το τελικό δίκαιο 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Πέτρος Ραβίκαλης με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Σταύρο Παυλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Ζιάκας, Καλαϊδόπουλος, Δημίου(77’ Ωραιόπουλος), Τσιάρας, Χαρίσκος, Άρμεν(48’ Φωτιάδης), Κιοσσές(90’ Μαλλόσι), Μουχτάρης Γιώργος(73’ Μελικίδης Γιώργος), Ιωαννίδης Μίλτος, Πάνος, Λυκίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς(81’ Κοντρόπουλος), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Ευκαρπίδης(81’ Παπακωνσταντίνου), Περπερίδης(86’ Ντόβας), Παναγιώτου Φόρης(75’ Βασιλακάκης), Παπαζώτος, Μπαμπασαλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *