Α.Ε. Αμπελοκήπων: Νέος Προπονητής ο Ντίνος Τεξίζογλου

Νέος προπονητές της Α.Ε. Αμπελοκήπων είναι απο σήμερα ο Ντίνος Τεξίζογλου αντικαθιστώντας τον Ζαχαρία Μιχαηλίδη μετά τις δύο εντός έδρας ήττες απο Ν. Αμισό και Χωριστή.

Ο Ντίνος Τεξίζογλου είναι έμπειρος προπονητής έχει δουλέψει παλιότερα σε Αμπελάκια, Ν. Αμισό, Μαυρόβατο και Δόξα 2016 (Γυναικεία) ενώ τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Αμπελοκήπων, επίσης είναι κάτοχος Uefa A απο τους μοναδικούς στον νομό δράμα που έχουν τόσο υψηλό πτυχίο.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον νέο προπονητής της ομάδα ο οποίο δήλωσε:

Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και μου δίνει την δυνατότητα να καθοδηγήσω την ομάδα σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Το ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα έχει γράψει τη δική του ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα πριν καποια χρονια. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών εκείνων έχει μείνει στην ομάδα και με δυνατό το αίσθημα της ευθύνης και με πολύ δουλειά,είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα ανοίξει ένα νέο κύκλο επιτυχιών, δείχνοντας παράλληλα το σωστό δρόμο στους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν για να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών της Αθλητικής Ένωσης Αμπελοκήπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *