Κ 17: ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Σερρών 0-2: Έλλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια (+φωτο)

Την ήττα γνώρισε η Κ 17 της ΕΠΣ Δράμας στο εντός έδρας παιχνίδι της στο γήπεδο Νικοτσάρα με αντίπαλο την ΕΠΣ Σερρών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Η Σερραϊκή ομάδα με λιγότερες τελικές στην εστία από την δική μας ομάδα, διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, προηγήθηκε στο 18’ και χτύπησε στην κόντρα με ένα δεύτερο γκολ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Η δραμινή ομάδα προσπάθησε, είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τους Μπαμπασαλί και Παύλο Χατζηδημητρίου αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ για να μειώσει το σκορ και να μπει και πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Ένα αποτέλεσμα η έστω ένα γκολ που το κυνήγησε μέχρι τέλος η ομάδα μας για να το αφιερώσει στον προπονητή της Μούλη Γρηγοριάδη που είναι ασθενής και δεν μπορούσε να βρεθεί στο γήπεδο εκτελώντας χρέη πρώτου προπονητή ο συνεργάτης του Κυριάκος Καρύπης.

Φάσεις αγώνα

Στο 18’ ωραία σέντρα από αριστερά του Παπακωνσταντίνου σουτ στην κίνηση εξαιρετικό του Δημητρίου και το 0-1.

Στο 36’ καλό σουτ του Χατζηδημητρίου δύσκολα διώχνει σε κόρνερ ο Μπαλμαδάκης.

Στο 60’ ωραία επίθεση κόντρα από δεξιά σέντρα του Κωνσταντινίδη παράλληλη και ο Κελλίδης σε κενή εστία από κοντά εύκολα θα κάνει το 0-2.

Στο 72’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαμπασαλί καταπληκτική επέμβαση του Μπαλμαδάκη σε κόρνερ.

Στο 79’ κόρνερ του Μπαμπασαλί κεφαλιά του Χατζηδημητρίου από κοντά άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Τσιλίκας με βοηθούς Γεωργαντέλη και Βερνέζη του συνδέσμου Καβάλας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Γιαγκούλας, Σουβλέρης, Κατσαβουνίδης, Βασιλειάδης, Πετρίδης(46’ Δημητριάδης Πρόδρομος), Τόσιογλου(35’ Δημητριάδης Γρηγόρης), Γιορδαμλής(67’ Κυριακίδης), Χατζηδημητρίου, Θεοδοσιάδης(35’ Μήτρου), Μπαμπασαλί.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ(Γιώργος Κεχλιμπάρης):

Μπαλμαδάκης, Λίλης(72’ λ. τ. Θεογιάννης), Παπακωνσταντίνου, Μπομπότας, Χάβος, Αιβατζίδης, Πάνος(25’ λ. τ. Μίσας), Αραμπατζής, Κελλίδης, Κωνσταντινίδης(76’ Τζιάνης), Δημητρίου(78’ λ. τ. Γκουτίδης).

Δημ. Αδάκτυλος

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό – Απαγορεύεται η δημοσίευση των φωτογραφιών και η ανάρτηση τους στο Facebook και Instagram χωρίς την συγκατάθεση της Dramasport καθώς υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *