Κρίνεται ο τίτλος ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου: Τελικός παραμονής Άρης Μικροχωρίου – Άρης Φωτολίβους

Φτάσαμε στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας του νομού μας την 25η και ουσιαστικά και όχι άδικα μπορεί να κρίνεται και ως η πιο σημαντική που μπορεί να κρίνει τα πάντα και στην κορυφή και στην ουρά.

Ουσιαστικά δύο είναι τα παιχνίδια που κλέβουν την παράσταση και πάμε να τα δούμε αναλυτικά όπως και τα υπόλοιπα του προγράμματος με την υπενθύμιση ότι πλέον και με την αλλαγή της ώρας όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 17:00.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνουν οι γηπεδούχοι που με νίκη αγκαλιάζουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Βέβαια απέναντι της έχουν μια ομάδα που μέχρι πριν 4 αγωνιστικές διεκδικούσε και αυτή τον τίτλο και θα παίξει για το γόητρο και την ιστορία της.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει και το ενδιαφέρον πολλών φίλων του ποδοσφαίρου.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

Κυριολεκτικά ΤΕΛΙΚΟΣ παραμονής το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τρεις βαθμούς περισσότερους έχει ο γηπεδούχος Άρης που ουσιαστικά ευνοείται και σε περίπτωση ισοπαλίας, μόνο νίκη ο στόχος του Φωτολίβους για να αποφύγει την 12η θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή και οδηγεί στο μπαράζ.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Αρκετά βλέμματα είναι στραμμένα και σε αυτό το παιχνίδι μια και οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς και θέλουν να εκμεταλλευτούν και την συγκυρία ότι παίζουν μεταξύ τους οι δύο άλλες ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο.

Δύσκολο το έργο τους πάντως και μια και οι Αμπελόκηποι απέδειξαν και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι ψάχνουν παντού βαθμούς και ας είναι αδιάφοροι βαθμολογικά.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Στο γήπεδο Δόξας αυτή την φορά θα παίξει η ουραγός και ήδη υποβιβασμένη ομάδα του Άρη Καλαμώνα, απέναντι στη Δόξα Βώλακα που παλεύει ακόμη για την κατάκτηση του τίτλου και φυσικά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Πάμε στα παιχνίδια που πλέον περισσότερο μοιάζουν με φιλικά μια και δεν υπάρχει βαθμολογικός στόχος.

Ένα από αυτά είναι το ματς της ήδη υποβιβασμένης ομάδας της Καλλιφύτου και της Α.Ε. Καλαμπακίου που σίγουρα είναι και το φαβορί της αναμέτρησης για τους τρεις βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αν και αδιάφορη βαθμολογικά για δύο ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία και θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Ιδιαίτερο ματς και για τον προπονητή του Πανδραμαϊκού Γιώργο Λάλα που γνώρισε πολλές επιτυχίες και τρόπαια στον πάγκο της Προσοτσάνης.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Επίσης πολύ καλό παιχνίδι για δύο παραδοσιακές δυνάμεις του δραμινού ποδοσφαίρου που θα παίξουν χωρίς άγχος και σκοπιμότητες με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *