Α’ ΕΠΣ Δρλαμας: Καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής

Πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής με σύστημα 4-4-2.Κάτι που θα καθιερώσουμε μέσα από την dramasport από αυτή την αγωνιστική κάθε Σάββατο βράδυ με την καλύτερη 11αδα.

1: Τσαγγαλίδης(Καλλίφυτος):Για ένα ακόμη παιχνίδι ο νεαρός ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και οπότε χρειάστηκε βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα.
2: Μαρκόπουλος(Βώλακας): Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον Μαρκόπουλο που μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.Αυτή την φορά έπαιξε δεξιά, έκανε πολλές επελάσεις και σε μια από αυτές από δική του σέντρα προήλθε το αυτογκόλ της ισοφάρισης στο 43′ για την ομάδα του και μετέπειτα η ανατροπή του σκορ.
3: Σουμπάκης(Νέα Αμισός):Καταπληκτικό παιχνίδι από την πιτσιρικά στο αριστερό άκρο, με αρκετές προωθήσεις και αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα απέναντι σε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
4:Βασιλειάδης(Αμπελόκηποι):Ο νεαρός πέρσι μας “συστήθηκε” ως σέντερ φορ, φέτος καθιερώνεται ως κεντρικός αμυντικός στους Αμπελόκηπους και κάθε αγωνιστική είναι και καλύτερος. Μάλιστα στο μας στο Καλαμπάκι στο 1-1 σε μια προώθηση του παραλίγο και να σκοράρει αλλά τον σταμάτησε ο Κελετζής.
5: Κλόγκιρι(Καλαμπάκι):Από το ίδιο παιχνίδι ο έτερος κεντρικός αμυντικός. Σαν να μη πέρασε μια ημέρα αποτελεί τον ηγέτη στην άμυνα της ομάδας του και έκανε ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι.
6: Ζάχαρης(Δοξάτο): Για ένα ακόμη παιχνίδι του Δοξάτου ήταν εξαιρετικός με πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του μέσα στη Καλή Βρύση.
7: Ηλιόπουλος(Καλλίφυτος):Επιλογή μας στα άκρα της επίθεσης ο νεαρός Ηλιόπουλος που φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά και για ένα ακόμη ματς επιθετικά έδωσε πολλές λύσεις στην ομάδα του για να φτάσει στο νικηφόρο 3-1 επί του Νευροκοπίου.
8: Πούλας(Νέα Αμισός):Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Νέα Αμισός οπότε δικαιωματικά έχει δύο παίκτες στο αρχικό σχήμα.Ο Πούλας στα άκρα της επίθεσης ήταν κίνδυνος – θάνατος στην αντίπαλη άμυνα, ενώ βοήθησε πολύ και ανασταλτικά όταν πιέστηκε η ομάδα του.
9: Κουπρόγλου(Χωριστή):Βρήκε δύσκολα ο Ορφέας στην Αλιστράτη και χρειάστηκε η ποιότητα του Αλέξη Κουπρόγλου στο τελευταίο μισάωρο, οπότε παίρνει την φανέλα του σέντερ φορ της καλύτερης 11αδας με τα δύο γκολ που πέτυχε.
10: Σταμπουλής Ηλίας(Βώλακας):Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον οργανωτή του Βώλακα μια και όλες οι επιθέσεις στο νικηφόρο ματς με τον Άγιο Αθανάσιο περνούσαν από τα πόδια του.
11.Κιοσσές(Ξηροπόταμος):Η αποκάλυψη του ματς με τον Καλαμώνα ο γεννημένος το 2007 Ανδρέας Κιοσσές με πολλές εμπνεύσεις στο παιχνίδι του, ενώ κέρδισε και το πέναλτι για το 2-0. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *