Γ.Α.Σ. Κομοτηνής – Κ.Α.Ο.Δ. 62-55: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Κ.Α.Ο.Δ.

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα ο Κ.Α.Ο.Δ. στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον τοπικό Γ.Α.Σ.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. είχε να διαχειριστεί την απουσία του αρχηγού  Φώτη Στυλίδη που έλειπε λόγω ίωσης, μια απουσία που στοίχησε στους πράσινους καθώς δεν είχε προετοιμαστεί για αυτή την απουσία η ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γ.Α.Σ. Κομοτηνής μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έπαιξε πολύ καλή άμυνα με τον Κ.Α.Ο.Δ. να πετυχαίνει στο πρώτο δεκάλεπτο μόλις 7 πόντους, ενώ ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση ο αντίπαλος για το 15-7 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια καθώς ο Γ.Α.Σ. συνέχισε να είναι πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση υποχρεώνοντας τους παίκτες του Κ.Α.Ο.Δ. σε αρκετά λάθη, χάνοντας πολλές μάχες κάτω από το καλάθι για το 31-18 του πρώτου ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά παίρνοντας και διαφορά 20 πόντων. Κάπου εκεί ο Κ.Α.Ο.Δ. αντέδρασε και προσπάθησε να ροκανίσει την διαφορά για το 46-33 της 3ης περιόδου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Κ.Α.Ο.Δ. ήταν βελτιωμένος έριξε την διαφορά κάτω από τους 10 πόντους και στο 5:30’ πριν την λήξη και με την διαφορά στον 9 βαθμούς έχασε 3 καθοριστικές επιθέσεις με αποτέλεσμα να  έρθει η ήττα με 62-55.

Από τον Κ.Α.Ο.Δ. καλό παιχνίδι έκαναν οι Κουμλέλης με 15 πόντους που έδωσε αρκετές μάχες κάτω από το καλάθι και ο Δούκας Γρούδος με 15 πόντους.

Τέλος, να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή  στους αγωνιστικούς χώρους στον παίκτη  του Γ.Α.Σ. Κομοτηνής Παναγιώτη Δρέλλα  που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Γ.Α.Σ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – Κ.Α.Ο.Δ. : 62-55

Δεκάλεπτα (15-7, 31-18, 46-33, 62-55)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ)

ΧΩΜΑΤΑΣ 3 (1), ΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΜΑΝΤΙΤΣ 12 (1), ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ 8 (1), ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ 8 (1), ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ 12 (2), ΖΟΤΟΣ , ΡΙΝΝΗΣ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ 14 (1), ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ , ΔΡΕΛΛΑΣ 5 (1), ΧΑΛΗΛ.

ΚΑΟΔ (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ):

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ 7 (1) , ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ , ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ 3, ΓΡΟΥΔΟΣ 15 (1), ΜΠΕΣΣΑΣ , ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ 15 ,  ΠΑΠΑΠΑΣΧΑΛΗΣ ,  ΚΑΒΑΡΓΥΡΗΣ 7 (2), ΡΑΝΤΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ 2,  ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ , ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *