Νέα Αμισός – Κ. Βρύση 5-1 : Νίκη πρωτιάς για την Νέα Αμισό | Διπλά χαμένη η Κ.Βρύση

Στο γήπεδο της Νέας Αμισού η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Κ. Βρύση σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν και πέτυχαν σπουδαία νίκη με 5-1. Πρίν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Δημήτρη Τσιμιτιάδη παλαιμάχου ποδοσφαιριστή της Κ. Βρύσης επι σειρά ετών αρχηγό ενώ πέρασε και από το πόστο του προπονητή.

Αγωνιστικό κομμάτι η Νέα Αμισός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορέσει στα πρώτα λεπτά να κάνει κάποια σπουδαία ευκαιρία. Στο 19’ η Νέα Αμισός κατάφερε και άνοιξε το σκορ όταν ο Σιλλός έβγαλε τετ α τετ τον Πουλά και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η Νέα Αμισός συνέχισε να έχει την υπερέχω χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Αλαγκιοζίδη, Μπαντή και Μουχτάρη με το 1-0 να παραμένει. Στο 32’ ο Σιλλός βγήκε τετ α τετ με τον Τσακίρη ανοίγοντας το σκορ για το 2-0 των γηπεδούχων.

Μετά το 2-0 η Κ. Βρύση είχε στιγμές για να πετύχει ένα τέρμα πριν βγεί το ημίχρονο με πρώτη καλή στιγμή μετά το 2-0  του Λάμπρου με το πλασέ να περνάει εκτός. Στο 38’ ο Αλαγκιοζίδης θα πέσει μέσα στην περιοχή με τον κ. Ραβικάλη να θεωρεί ότι πήγε να εκμαιεύσει το πέναλτι δείχνοντας του δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.   Στην συνέχεια για την Κ. Βρύση σπουδαίες ευκαιρίες έχασαν οι Κωνσταντινίδης και Σεμπελίδης με το 2-0 να παραμένει. Στο 45’+2’ ο Βασιλειάδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου αφήνοντας και αυτός με την σειρά του την ομάδα του με 10 παίκτες, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Νέα Αμισός μπήκε καλύτερη στο παιχνίδι και στο 47’ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Πουλά με τον Τσακίρη να σώζει την εστία του σωτήρια. Στο 55’ μεγάλη ευκαιρία για την Κ. Βρύση με τον Δάφτσιο με τον Λαμπρονουδάκη να σώζει σωτήρια. Στο 57’ η Νέα Αμισός θα κάνει το 3-0 με τον Φερσιζίδη. Στο 54’ ο Λάμπρου θα μειώσει το σκορ για την Κ. Βρύση σε 3-0.

Στο 74’ η Νέα Αμισός θα κερδίσει πέναλτι με τον Θεοδωσιάδη να κάνει το 4-1 και στο 86΄ο Θέμης Αθανασιάδης, αφού πέρασε όλη την άμυνα την Κ. Βρύσης πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 5-1 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Από την Νέα Αμισό ξεχώρισαν οι: Σιλλός, Μπαντής, Πουλάς και Ζαγιάκου, ενώ για την Κ. Βρύση οι: Σεμπελίδης, Δάφτσιος Χ. και Κωνσταντιονίδης.

Τέλος, αρκετά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης έχουν οι δύο ομάδες για το καταλογισμό των κόκκινων καρτών για ένα ακυρωθέν γκολ και για την φάση του πέναλτι.

Νέα Αμισό (Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Κερεμίδης, Φερσιζίδης, Παυλίδης, Σιλλός, Πουλάς, Ζαγιάκου, Αλαγκιοζίδης, Μουχτάρης, Μπαντής.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Βιζυηνός, Θεοδωσιάδης, Αθανασιάδης, Μπαϊρακτάρη και Χρισοχοϊδης.

Κ. Βρύση(Βασιλειάδης): Τσακίρης, Χατζηνικολαου, Κόττας, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Δάφτσιος Αθ., Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Βασιλειάδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Βουγόγιας, Μπεζιργιανης, Γεωργιάδης, Κωφίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *