Άρης Φωτολίβους – Δόξα Πετρούσας 2-2: Παιχνίδι υψηλής έντασης και μοιρασιά βαθμών στο φινάλε

Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Άρη Φωτολίβους με την Δόξα Πετρούσας που διεξήχθη στο γήπεδο Μεγαλοκάμπου μια και γίνονται έργα στο γήπεδο του Άρη Φωτολίβους.

Μια ισοπαλία που έφερε το Φωτολίβος στην 10η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες και από την άλλη μεριά η Δόξα Πετρούσας ανέβηκε στην 7η θέση με 13 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η Δόξα Πετρούσας ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, το Φωτολίβος όμως χτυπούσε στην κόντρα και σε μια από αυτές τις επιθέσεις στο 26’ ο Μίλτος Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας από τον τερματοφύλακα της Πετρούσας Λαζόγλου, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ευσταθιάδης κάνοντας το 1-0.

Η Πετρούσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφτασε στην ισοφάριση με τον Καλλέργη να κερδίζει πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και ισοφάρισε σε 1-1.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για το Φωτολίβος με την αποβολή του Ευσταθιάδη.

Η Πετρούσα στο β’ μέρος πίεσε έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατέφερε στο 55’ με πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργιάδης και εκτέλεσε και πάλι ο Καλλέργης να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι όμως ψυχωμένοι, έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα ζήτησαν την ισοφάριση και κατάφεραν με τον Ιωαννίδη Μίλτο στο 70’ να ισοφαρίσουν και να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Γεωργιάδου Αγάπη και Κουβαλάκη Παναγιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης): Δεληγιώρογλου Γιάννης, Κανταρτζής, Στοϊμενίδης, Μουλαδάκης, Δεληγιώργου Θανάσης(55’ Αλκίδης), Γεωργιάδης Νίκος(61’ Σεραφειμίδης), Ιορδανίδης(61’ Σύρτας), Γεωργιάδης Δημήτρης, Ιωαννίδης, Ευσταθιάδης, Ρουμελιώτης(88’ Κοντογιάννης).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής): Λαζόγλου, Ξενίδης, Χατζησαββίδης, Γιορδαμλής, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Γεωργιάδης Δημήτρης, Γιάντσιος, Παναγιώτογλου(63’ Ουζούνης), Καλλέργης, Γάιδας.

Ακολουθούν φωτογραφίες της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *