Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Δόξα Βώλακα 2-1: Δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους που ανέβηκαν στη 2η θέση

Εκμεταλλευόμενος την έδρα του ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής με σκορ 2-1 την Δόξα Βώλακα.

Μια νίκη που έφερε τους νικητές στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον σημερινό τους αντίπαλο στους 19 βαθμούς και με κοινό απολογισμό πλέον για τις δύο ομάδες 6 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 2 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν μόλις στο 5’ σε πίεση ψηλά και κλέψιμο της μπάλας να ανοίξουν το σκορ.

Ο Βωλακιώτης Φόρης Παναγιώτου κέρδισε την μπάλα και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον αντίπαλο που είχε την κατοχή που ήταν ανούσια, αντίθετα με τους γηπεδούχους που χτύπησαν στην κόντρα και είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με Παναγιώτου και Παπαζώτο να πετύχουν και 2ο τέρμα.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το β’ μέρος με τον Άγιο να δίνει τον χώρο και τον Βώλακα να καταφέρνει τελικά στο 70’ μετά από ένα κόρνερ και σουτ του κεντρικού αμυντικού Τσενεκλίδη μέσα από την περιοχή να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 84’ όμως οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Κοντρόπουλο να σπάει ωραία την μπάλα στον Τουμαντζίδη Δημήτρη που έγραψε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο 89’ αποβλήθηκε ο Δράμπαλης για τους φιλοξενούμενους και στο τέλος της αναμέτρησης ο Μαρκόπουλος.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ραβίκαλης Πέτρος με βοηθούς Τσακίρη Κώστα και Κοτανίδου Δήμητρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Σκάρογλου(88’ Δημητριάδης), Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλή, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παναγιώτου Φόρης(60’ Κοντρόπουλος), Παπαζώτος, Τσαγκαλίδης(46’ Βασιλακάκης).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Δερμεντζής(46’ Μουζενίτοβ Η.), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Στάικος, Βασιλειάδης Μ., Μαρκόπουλος, Δράμπαλης, Τσαμπάζης(58’ Τσενεκλίδης), Σταμπουλής, Σέγκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *