Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Άρης Καλαμώνα 2-1: Εξάποντη νίκη στη μάχη της παραμονής

Πολύ σημαντική νίκη στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού σημείωσε σήμερα στο γήπεδο της η ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου κερδίζοντας με σκορ 2-1 την νεανική ομάδα του Άρη Καλαμώνα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 6 βαθμούς και τις 2 νίκες σε 9 αγώνες, αφήνοντας στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς τον αντίπαλο τους μαζί με τον Ξηροπόταμο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο μέρος όπου βρήκαν και τα δύο τέρματα τους.

Στο 30’ ο Τρελλόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ κομβικό σημείο ήταν το 45’ στο φινάλε του ημιχρόνου όπου σε στημένη φάση ο προωθημένος Κυριακίδης με σουτ έκανε το 2-0.

Στο β’ μέρος η Καλλίφυτος οπισθοχώρησε, ο Καλαμώνας πήρε τα ηνία του ματς και είχε σημαντικές ευκαιρίες να μειώσει πολύ πιο νωρίς από το 86’ που τελικά πέτυχε το γκολ από πέναλτι που έκανε ο Δερμεδεσιώτης στον Γεωργιάδη και εκτέλεσε εύστοχα ο Ελευθεριάδης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αλβανίδης Χαράλαμπος με βοηθούς Ιορδανίδου Ελένη και Θεοδωρίδης Γιώργος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Καλανίδης, Σεμπελίδης, Δερμεδεσιώτης, Κυριακίδης, Σοφιανίδης(58’ Σερακίδης, 86’ Τσελά), Μπαϊρακτάρη, Σαχανίδης(46’ Γεωργαντζής, 76΄Κουτρουλάκης), Τρελλόπουλος, Γεωργιάδης.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Βογιατζόγλου, Μητρούσης(79’ Νοάρδος), Μιχαηλίδης, Χρυσόπουλος, Μουρατίδης, Σταυρόπουλος(27’ Συλλογίδης), Γεωργιάδης Χάρης, Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης(65’ Σίντος), Ελευθεριάδης, Γεωργιάδης Μιχάλης(79’ Άντζας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *