Άρης Μικροχωρίου – Προσοτσάνη Γ.Σ. 1-2: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους φιλοξενούμενους σε παιχνίδι ντέρμπι μέχρι το τέλος

Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι είχαμε στο γήπεδο Μικροχωρίου με τον τοπικό Άρη να χάνει για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο του με σκορ 1-2 από την Προσοτσάνη που πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η Προσοτσάνη πλέον στους 12 βαθμούς με 4 νίκες και 5 ήττες σε 9 αγώνες και ο Άρης Μικροχωρίου ένα βαθμό πίσω στους 11 πόντους με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες μέχρι τώρα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες με την Προσοτσάνη να ανοίγει το σκορ στο 38’ με τον Παυλίδη να κάνει πάσα στον Καλαϊτζή που με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 45+1 ο Ρούσσος έκανε καλή σέντρα ο Τσακμακίδης Κώστας έκανε το σουτ με τα πόδια ο Τότκας έδιωξε με τα πόδια και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος το Μικροχώρι ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, πίεσε έχασε ευκαιρίες αλλά κατάφερε μόνο να μειώσει το σκορ.

Στο 62΄ο Τουμαντζίδης Ανέστης έκανε σέντρα και ο Κουμπρόγλου με ωραία κεφαλιά σκαστή έκανε το 1-2 για το Μικροχώρι.

Η φάση του ματς έγινε προς το τέλος του ματς με τον Κουμπρόγλου να εκτελεί φάουλ ο Καρυπίδης να κάνει την κεφαλιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εκτός γραμμής σύμφωνα με την γνώμη διαιτητή και βοηθού παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Θαμνίδη Χαράλαμπο και Τοπούζογλου Βασίλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Τότκας, Γκαμότσος, Βαβάτσης(46’ Πεντεζίδης), Μπραζιώτης(46’ Γεωργιάδης), Καζάκης, Κοσκερίδης, Ματσίνης(57’ Κουμπρόγλου), Τόπι, Ζήσης(86’ Φωτιάδης), Μύγας, Τουμαντζίδης Ανέστης(75΄Καρυπίδης).

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Παναγιωτίδης(35΄Αβράμης), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Πατένταλης, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Ρούσσος, Παυλίδης, Τσακμακίδης Κώστας(57’ Κουμπάκης, 89’ Τσακμακίδης Άρης), Μωϋσίδης(83’ Δροσίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *