Άρης Μικροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-2: Μεγάλη νίκη οξυγόνο για τους φιλοξενούμενους

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου μέσα στο Μικροχώρι επί του τοπικού Άρη και πήρε οξυγόνο στην προσπάθεια που κάνει για την πολυπόθητη παραμονή του στην κατηγορία.

Ένα αποτέλεσμα που στο τέλος του ματς έφερε και την παραίτηση του Γιάννη Ιωαννίδη από τον πάγκο του Μικροχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στους 12 βαθμούς παραμένοντας στη 12η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 12 ήττες με 20-39 τέρματα, ενώ ο Άρης Μικροχωρίου έμεινε στην 11η θέση με 18 βαθμούς και απολογισμό 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 10 ήττες με 22-43 τέρματα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: oragiaspor-dramas.gr

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Μέγας μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 8’ με τον σέντερ φορ Μίλτο Ιωαννίδη προηγήθηκε με 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 2ο γκολ με τον Ανδρέα Κιοσσέ να κάνει εξαιρετική προσπάθεια και αριστερά και σουτ στην κίνηση για το 0-2 με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα μπήκαν ξανά στο ματς με τον πολύπειρο Μιχάλη Κωνσταντινίδη να κάνει με πλασέ μέσα από την περιοχή το 1-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά στο 65’ το έργο τους έγινε πιο δύσκολο με τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη να αποβάλλεται για διαμαρτυρία και λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο Καρυπίδης για να μείνουν οι γηπεδούχοι με 9 παίκτες.

Δίκαιη επικράτηση για τους φιλοξενούμενους.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Νικολαϊδου Φόφη και Μπαρούμα Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Τότκας, Γκαμότσος, Καρυπίδης, Αυγητίδης, Καζάκης(46’ Αποστολίδης), Τσίτσος(16’ Κουμπρόγλου), Δαφνάκης(71’ Κοκοτσάκης Μανώλης), Τόπι, Κωνσταντινίδης, Γεωργηεφένδης(25’ Κοσκερίδης), Γεωργιάδης Α.(46’ Ζήσης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Ζιάκκας, Πάππος(81’ Χαρίσκος), Καλαϊδόπουλος, Τσιάρας, Κελεσίδης, Μελικίδης, Κιοσσές, Άρμεν(81’ Μουχτάρης Γιώργος), Ιωαννίδης Μίλτος(90’ Μαλλόσι), Πάνος, Λυκίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *