Καλύτερη 11αδα πρώτης αγωνιστικής κυπέλλου.

Μετά την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας, η ομάδα της Dramasport επέλεξε την καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής. Δείτε αναλυτικά :

Τέρμα: Τσακίρης για μια ακόμη φορά με την εμπειρία του είχε θετική συμβολή στη πρώτη νίκη της ομάδας του στη σαιζόν.

Δεξιό μπακ: Εξαιρετική παρουσία σε όλη την πλευρά από τον Διαμαντή Γαλάζιο στο ντεμπούτο του στον Ορφέα που συνδυάστηκε και με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό γκολ.

Αρ.μπακ Θεοδωράκης αν και κανονικά έπαιξε στα εξτρέμ τον τοποθετούμε λόγω Δημητρίου λίγο πιο πίσω. Τα έκανε όλα. Σκόραρε, μοίρασε και γενικά ήταν πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Στόπερ:


Αστερίου. Πολύπειρος, άψογος αμυντικά και όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του όπως το έκανε πολλές φορές στο παρελθόν κατάφερε και να σκοράρει το κρίσιμο 3-2.


Ορφανίδης ο έτερος στόπερ του Προαστείου σημαντική η συμβολή του στο ισόπαλο 1-1 της ομάδας του στο Φωτολίβος.

Κεντρικοί μέσοι: Τουσούνογλου του Ξηροποτάμου ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και κατάφερε και να σκοράρει στο 3-0 της ομάδας του με αντίπαλο τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης και Νουσδίλης του Αρκαδικού γκολ και πολύ καλή παρουσία στο 0-3 της ομάδας του επί των Κουδουνιών.

Αριστερό εξτρέμ ο ταλαντούχος Δημητρίου του Καλαμπακίου που σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο 10λεπτο για το 1-2 της ομάδας του απέναντι στην εξαιρετική σε αυτό το ματς Γραμμένη.


Δεξιά στα εξτρέμ Παπαδόπουλος Νίκος του Αγίου Αθανασίου με σπουδαίο ματς έχοντας ένας γκολ, μια ασίστ και πολύ τρέξιμο σε όλο το ματς.

Επίθεση Κοκοτσάκης Μανώλης με πολύ ώριμο ματς, δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε αλλά ο τρόπος που μοίραζε το παιχνίδι με εξαιρετικές συνεργασίες κυρίως με τον Θεοδωράκη.


Βασιλειάδης του Αγίου Αθανασίου με τον 17χρονο φορ από την Λυδία να κλέβει την παράσταση με ένα γκολ και συμμετοχή σε όλο το πλούσιο επιθετικό κομμάτι του Αγίου Αθανασίου.

Αναλυτικά 11αδα:

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *