Ορφέας Χωριστής – Πανδραμαϊκός Α.Ο. 2-4: Κέρδισε και παραμένει σε τροχιά πρωταθλητισμού

Μεγάλη νίκη με πολύ καλό ποδόσφαιρο για μια ακόμη αγωνιστική από τον Πανδραμαϊκό που κέρδισε 2-4 στην Χωριστή τον τοπικό Ορφέα και παραμένει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Μια νίκη που φέρνει τον Πανδραμαϊκό στην 6η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με 42-21 τέρματα, αντίθετα με τον Ορφέα Χωριστής που έχασε πλέον κάθε επαφή με τις πρώτες θέσεις υποχωρώντας στην 7η θέση με 31 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες με 29-20 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Σε πολύ καλό φεγγάρι ο Πανδραμαϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8’ άνοιξε το σκορ μετά από κόρνερ και σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Μπαμπαλής έκανε το 0-1.

Ο Ορφέας σε κόντρα επίθεση με ατομική προσπάθεια του Σάββα Αθανασίου ισοφάρισε στο 17΄, οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να σκοράρουν άλλες δύο φορές μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους για το 1-3.

Αρχικά μετά από κόρνερ του Αχαλινόπουλου στο 30’ στο 2ο δοκάρι με κεφαλιά ο κεντρικός αμυντικός Χάρης Καρασαββίδης έκανε το 1-2 και στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν σειρά του Γιώργου Μουρατίδη μέσα από την περιοχή να διαμορφώσει το 1-3.

Ο Πανδραμαϊκός ουσιαστικά κλείδωσε το ματς στο 52’ με ωραία συνεργασία Αχαλινόπουλου – Χατζηκυριάκου και το 2ο προσωπικό τέρμα του πρώτου σκόρερ του Πανδραμαϊκού φέτος Γιώργου Μουρατίδη έγινε το 1-4.

Το μόνο που κατάφερε ο Ορφέας ήταν να μειώσει με ατομική προσπάθεια του καλύτερου του παίκτη στο ματς Αθανασίου στο 67’ που πέτυχε και το 2ο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Σάκης με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Ρηγούλη Στέφανο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμας Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Κεσίδης(63’ Παρασχίδης), Παπαεμμανουήλ, Μανωλεσάκης(46’ Αραμπατζής), Παπαδόπουλος Σάββας(63’ Δούμας), Ζάχαρης, Αθανασίου Σάββας(83’ Αθανασίου Κ.), Καπουσούζης, Κοντογιάννης(86’ Καλλέργης), Βουτσινάς, Αθανασιάδης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Λάλας Γιώργος):

Ματσιώρης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χάρης, Μιχαηλίδης(71’ Τσακίρης), Παπαδόπουλος Νίκος, Χατζηκυριάκου, Μητρούσης(68’ Γουνατίδης), Μουρατίδης Γιώργος(88’ Καμίδης), Αχαλινόπουλος, Περσιανλής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *