ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Άρης Καλαμώνα 2-1: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που κέρδισε 2-1 τον Άρη Καλαμώνα και ανέβηκε στους 28 βαθμούς και την 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Α.Ε. Καλαμπακίου, ενώ ο ανεβασμένος τις τελευταίες αγωνιστικές Καλαμώνας(που είχε και την απώλεια του αρχηγού του Περπερίδη που είχε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και δεν αγωνίστηκε) έμεινε στους 18 βαθμούς ευελπιστώντας σε καλύτερη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς να επανέλθουν στις νίκες και απείλησαν αρχικά με καλό μακρινό σουτ του Τσιμισκίδη που πέρασε άουτ και βρήκαν το γρήγορο γκολ στο 13’ από ωραία σέντρα του Πούλα και εντυπωσιακό τελείωμα πάνω στην κίνηση πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος στην απέναντι γωνία από τον Θεοδωρίδη.

Ο Καλαμώνας προσπάθησε να αντιδράσει, η Νέα Αμισός όμως είχε τα ηνία του ματς και πέτυχε ένα καταπληκτικό δεύτερο γκολ στο 33’ με τον Θέμη Αθανασιάδη με ωραία κοφτή τρίπλα και πλασέ στο γάμα για το 2-0.

Ο Καλαμώνας είχε άμεση απάντηση στο 38’ με μακρινό σουτ του Φλέγκα συρτό που ξεγέλασε τον Λαμπρινουδάκη και έγινε το 2-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν και το ημίχρονο να τελειώνει με τη Νέα Αμισό να διαμαρτύρεται για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντόβα στον Θεοδωρίδη.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με την μεγάλη ευκαιρία του Καλαμώνα με τον Τάσο Παναγιώτου να κάνει ωραίο σουτ από κοντά με τον Λαμπρινουδάκη να διώχνει την μπάλα.

Γενικά ισορροπημένο το ματς στο β’ μέρος με τη Νέα Αμισό να ζητάει εκ΄ νέου πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βουβαλίδη στον Τσιμισκίδη.

Από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάτι άλλο σημαντικό στο β’ μέρος με τον Καλαμώνα να μη κάνει κάποια άλλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Ιορδανίδου  Ελένη και Θαμνίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Κανταρτζής, Παγώνης, Τυπάδης(46’ Φερσιζίδης), Βραμέντζαλης, Σιλλός, Θεοδωρίδης, Ζαγιάκου, Τσιμισκίδης(85’ Σουμπάκης), Πούλας(83’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Αθανασιάδης(75’ Παπακωνσταντίνου).

Άρης Καλαμώνα(Χρήστος Κιοσσές): Τάσιου, Παναγιώτου Τάσος(76’ Δεληκωστίδης), Ντόβας, Βουβαλίδης, Κοπαράνης, Γεωργιάδης, Καγιάογλου, Φλέγγας(84’ Σκαρτσούνης), Παναγιώτου Χρήστος(76’ Βέις), Ιωαννίδης(52’ Αλμανίδης Θόδωρος), Αλμανίδης Στέφανος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *