Ορφέας Χωριστής – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 2-0: Σπουδαία νίκη για τον Ορφέα που ανέβηκε στη 2η θέση

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε ο Ορφέας Χωριστής στο γήπεδο του κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον εξαιρετικό και πολύ φορμαρισμένο στα τελευταία παιχνίδια Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Μια νίκη που ανέβασε τον Ορφέα εκμεταλλευόμενο την γκέλα του Βώλακα στη 2η θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας την καταπληκτική φετινή πορεία πρωταθλητισμού, ενώ για τον Άγιο Αθανάσιο απλά μια ήττα που δεν μπορεί να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα της ομάδας με συνεχόμενες νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού στο κατάμεστο από φιλάθλους των δύο ομάδων γήπεδο της Χωριστής, είδαμε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι με πολύ τακτική από τους δύο προπονητές, αμφίρροπο που κρίθηκε από δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο για τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν εναλλασσόμενος με κατοχή μπάλας ανά διαστήματα και από τις δύο ομάδες.

Τις δύο όμως πιο μεγάλες στιγμές στο πρώτο μέρος τις είχε ο Ορφέας με τον σέντερ φορ του Μιχάλη Δούμπλατζη που στην πρώτη περίπτωση σημάδεψε το δοκάρι και στη δεύτερη στο φινάλε του ημιχρόνου νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Γιώργο Καραγιαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Μέγας μπήκε καλύτερα στο ματς και έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό παρότι δεν δημιουργούσε ευκαιρίες.

Σε μια ανύποπτη στιγμή όμως μίλησε η εμπειρία του Μιχάλη Δούμπλατζη που με ωραίο σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ο Άγιος προσπάθησε να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή παίζοντας και με δύο φορ, η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος όμως πήρε άριστα για ένα ακόμη ματς και «χτύπησε» στο φινάλε με τον Μελισσίδη για το τελικό 2-0.

Φάσεις αγώνα

Στο 27’ ωραία κίνηση του Δούμπλατζη και δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Στο 28’ έξυπνη πάσα σε φάουλ του Βουτσινά σουτ δυνατό του Αμανατίδη ελάχιστα άουτ.

Στο 44’ τέτατετ ο Δούμπλατζης το σουτ σωτήρια διώχνει σε κόρνερ ο Καραγιαννίδης. Το κόρνερ εκτελεί ο Βουτσινάς προβολή του Παπαδόπουλου στο δεύτερο δοκάρι ελάχιστα άουτ.

Στο 62’ από διώξιμο στην άμυνα σουτ στην κίνηση του Δούμπλατζη και το 1-0 για την Χωριστή.

Στο 88’ ωραία κίνηση του Μελισσίδη και δυνατό σουτ το 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Μανώλη Παστιάδη και Σταύρο Παυλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ορφέας Χωριστής(Ηλίας Παντζαρίδης): Κιουμουρτζής, Παρασχίδης, Παπεμμανουήλ, Παπαδόπουλος, Μανωλεσάκης, Καπουσούζης, Αμανατίδης, Κοντογιάννης(55’ Αμαραντίδης), Αθανασίου(75’ Κουμπρόγλου), Δούμπλατζης(84’ Μελισσίδης), Βουτσινάς.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου(Μπάμπης Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης Γιώργος, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλή, Ζεκερίδης(55’ Μουρζίδης, 72′ Τουματζίδης Α.), Κωνσταντινίδης, Παπαζώτος, Σουβλέρης(46’ Κοντρόπουλος).

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *