Πανδραμαϊκος -Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-0: Δύσκολη νίκη για τους γηπεδούχους και ανοιχτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς στις 20/5 άφησαν Πανδραμαϊκος και Αμπελόκηποι χθες στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Δράμας.

Για την εποχή που διεξήχθη το παιχνίδι, η εμφάνιση και των δύο ομάδων ήταν πολύ καλή με γρήγορο ρυθμό και αρκετές τελικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους δύο τερματοφύλακες πρωταγωνιστές με σημαντικές επεμβάσεις.

Η καλύτερη φάση του Πανδραμαϊκου στο πρώτο μέρος ένα κοντινό πλασέ του Αχαλινόπουλου που έσωσε σωτήρια ο Μπόσκος και για τους φιλοξενούμενους ένα μακρινό σουτ του Καραγκιοζίδη που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα έσκασε εντός γραμμής με τον βοηθό να έχει αντίθετη άποψη και να δίνει εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το Β’ μέρος ξεκίνησε με γκολ με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αχαλινόπουλος.

Λιγότερες ευκαιρίες στο Β’ μέρος σε σχέση με το πρώτο το ματς και πλέον τις αγωνιστικές τους διαφορές οι δύο ομάδες θα τις λύσουν στην ρεβάνς στο γήπεδο Κραχτίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Χατζηνάκο – Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανδραμαϊκός(Λουκάς Αποστολίδης):

Μιχαηλίδης, Μεντής, Ντόσης(61′ Μητρούσης), Ρεβυθόπουλος(83′ Στυλιανίδης), Κουκόλης, Ντόσης, Χατζηκυριάκου(85′ Ζηλιαχόβαλης), Μπάμπουρας, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Παυλίδης Γιώργος(85′ Μπαμπαλής).

Αμπελόκηποι(Ντίνος Τενξίζογλου):

Μπόσκος, Τσάννης, Άλλα, Κυσσίδης Κώστας, Τσερκέζος, Μίτρε, Τέλλο(88′ Χριστοφορίδης), Παπαδόπουλος Ν., Μουρατίδης Π.(75′ Δαφνάκης), Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης Θανάσης(88′ Βασιλειάδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *