Δόξα Βώλακα – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-1: Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τους γηπεδούχους

Με τον αέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν, η Δόξα Βώλακα πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου κερδίζοντας στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 2-1 την Α.Ε. Καλαμπακίου που είναι και η κάτοχος του τροπαίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ μετά από σέντρα του Αντώνη Βασιλειάδη με ωραίο ανάποδο σουτ του Γιάννη Τσαμπάζη προηγήθηκαν με σκορ 1-0.

Καλό παιχνίδι στη συνέχεια με αμφίρροπη εξέλιξη και στο β’ μέρος με τον Θέμη Αγγελόπουλο στο 57′ να ισοφαρίζει με σουτ έξω από την περιοχή και μετά από κόντρα που άλλαξε την πορεία της μπάλας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν την ισοφάριση μια και 4 λεπτά μετά ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων Γιάννης Τσαμπάζης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1, χάνοντας λίγο μετά μεγάλη ευκαιρία να κάνει χατ τρικ σε σουτ που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Κελετζής.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο φινάλε της αναμέτρησης σε προσπάθεια του Λευτέρη Τζιβανάκη μέσα στην περιοχή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Θόδωρο Μαμσάκο και Σταύρο Παυλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Βώλακα(Λευτέρης Ροδίτης):

Μιχαηλίδης, Κυμτσάρης(27′ Μαρκόπουλος), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Βασιλειάδης Μίλτος, Βασιλειάδης Αντώνης(46′ Δράμπαλης Κώστας), Σίγγος Γιάννης(88′ Σίγγος Ηλίας), Τσαμπάζης(72′ Άρμεν Α.), Σταμπουλής Ηλίας(82′ Σταμπουλής Θανάσης), Μαλίκης.

Α.Ε. Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Πέτρο, Παναγιώτογλου(73′ Δεμενελούδης), Κλόγκιρι, Μουζακίτης(73′ Χιντζίδης), Καρράς(32′ Τζιβανάκης), Καλατζίδης, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι(12′ Προκοπίου), Ποιμενίδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *