Την Δευτέρα η παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου της Δόξας | Αρκετές ανανεώσεις και προσθηκές για τους Μαυραετούς

Απο εχθές το γραφείο τύπου της Δόξας Δράμας απέστειλε πρόσκληση για την Παρουσίαση του Τεχνικού επιτελείου της Δόξας Δράμας και ενδέχεται να μάθουμε επίσημα και την πρόσληψη του Μάκη Ευθυμιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και γενικού αρχηγού της ομάδας μας

Ο πρόεδρος και το δ.σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνουν την παρουσίαση του νέου προπονητή και του επιτελείου του καθώς και του νέου γενικού αρχηγού της ομάδας μας. Η εκδήλωση αφορά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού μας και θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 4μμ στα γραφεία του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Περσίδης

Απο εκεί και πέρα είναι κοντά η Δόξα σε κάποιες ανανεώσεις σύμφωνα με το Ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσιάρα στο Sportdrama.gr :

Παραμονές και ενισχύσεις

Στη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα προκειμένου να γίνουν οι παραμονές και οι αποχωρήσεις των παικτών καθώς το σκεπτικό της διατήρησης ενός βασικού κορμού είναι στις προτεραιότητες της διοίκησης Περσίδη.

Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη καθώς υπάρχει άνεση χρόνου. Ουσιαστικά έγινε ένας πρώτος κύκλος όπου πλέον υπάρχει μια αρκετά  καθαρή εικόνα σε ότι αφορά κυρίως αυτούς που παραμένουν.

Ξεκινώντας από τους μικρότερους ηλικιακά που με βάση τον κανονισμό πρέπει να βρίσκονται στην ομάδα, οι Γεωργιάδης, Γεωργεφέντης, Κυριαζής και Δημήτρης Κυριακίδης μαζί με κάποιους επίσης φερέλπιδες που θα προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής και τον «Καστρινό» αποτελούν τους υποχρεωτικά δεδομένους στο έμψυχο υλικό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Από τους μεγαλύτερους –ηλικιακά- ο Κατσαμάγκας και ο Χατζηκυριάκου θα συνεχίσουν να στελεχώνουν την επιθετική γραμμή εκεί όπου αναμένεται να κλείσει και ο Μουδούρογλου.

Καθώς το χτίσιμο μιας ομάδας ξεκινάει από τον «άσσο», η παραμονή του Κολιοφούκα είναι επιβεβλημένη και σχεδόν δεδομένη. Μοναδική περίπτωση για κάτι διαφορετικό είναι να υπάρξει πρόταση από ομάδα της SL1.

Για τον Κόντο δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι και με την παρουσία και την εμπειρία του θα συνεχίσει να κοσμεί το δυναμικό της ομάδας.

Οι Στέλιος Θεοδοσίαδης, ο Παπαϊωάννου και ο Γιαννούσης θεωρούνται πως έχουν θέση και αυτοί στο δυναμικό της νέας ομάδας.

Την πρόταση της Δόξας περιμένει ο πολύπειρος Σάββας Κυριακίδης για να απαντήσει ενώ έχει γίνει επαφή και πρόταση σε Οικονομίδη, Ρούτση, Στάικο, Ιορδανίδη και Τάιο από τους οποίους αναμένεται η απάντηση.

Για όλους αυτούς όσο και για όσους δεν έγινε ακόμη ονομαστική αναφορά οι επαφές αναμένεται να ολοκληρωθούν σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσθήκες Βάντερσον και Καράδαη.

Δεδομένες είναι οι πρώτες προσθήκες στην ομάδα. Έτσι επιβεβαιώνεται η είδηση που είχε ο Πρωινός Τύπος της Δράμας για την επιστροφή του Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση που θα επισφραγιστεί από τον σχετικό εργομετρικό έλεγχο και αναμένεται να είναι μια δυνατή παρουσία στο επιθετικό σχήμα της Δόξας.

Δεύτερη προσθήκη είναι αυτή του Χρήστου Καράδαη, αδερφού του Τάσου, πρώην τερματοφύλακα της Δόξας που επιστρέφει στη Δράμα μετά την τετράχρονη παρουσία του στην Α’ και Β’ κατηγορία της Κύπρου για να ενισχύσει την εστία των «μαυραετών».

Ανεξάρτητα με την τελική κατάληξη όλων αυτών ο Φιλανδός Ραουτιόλα έχει ήδη επιστρέψει στην πατρίδα του και στην ομάδα που αγωνίζονταν ενώ δεν θα συνεχίσουν ο Μπαρέττας και ο Τζανουλίνος.

-Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες προσθήκες, έχει γίνει ήδη ένας πρώτος κύκλος επαφών χωρίς να υπάρχει κάτι το οριστικό. Υπάρχει μια εξάδα περιπτώσεων που εξετάζονταν και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το που θα καταλήξουν αυτές οι επαφές στο οικονομικό.

Πρόκειται για παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία, ωστόσο καθώς τα χρονικά περιθώρια το επιτρέπουν και τα οικονομικά πλαίσια του συλλόγου το επιβάλλουν, δεν υπάρχει βιασύνη από την πλευρά διοίκησης και προπονητή που ασχολούνται με αυτά.

Πηγή :Sportdrama.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *