Ορφέας Χωριστής – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-0: Δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους στο κυνήγι της κορυφής

Την 7η νίκη της σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας σημείωσε η ομάδα του Ορφέα Χωριστής παραμένοντας μαζί με την Προσοτσάνη οι δύο μοναδικές ομάδες στο πρωτάθλημα που παραμένουν αήττητες.

Ένα παιχνίδι ντέρμπι στο κατάμεστο από φιλάθλους των δύο ομάδων γήπεδο του Ορφέα, ματς κέντρου με ελάχιστες τελικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Δύο εξαιρετικά ποιοτικές ομάδες που δεν πήραν πολλά ρίσκα στο παιχνίδι τους, η Χωριστή όμως χτύπησε σε καίρια σημεία στο β’ μέρος και με δύο τέρματα έφτασε δίκαια και άξια όπως επισήμαναν και οι δύο προπονητές στη συνέντευξη τύπου στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το Καλαμπάκι που φαίνεται ότι έχει βγει εκτός ρυθμού μετά την διακοπή του πρωταθλήματος με 1 βαθμό σε 2 αγώνες και μένοντας πλέον στους19 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας, 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Φάσεις αγώνα

Στο 67’ ο Κουπρόγλου γυρίζει ωραία την μπάλα και ο κεντρικός αμυντικός Σάββας Παπαδόπουλος που έμεινε ψηλά στη φάση από το προηγούμενο κόρνερ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 1-0 για την Χωριστή.

Στο 71’ καλή μακρινή μπαλιά του Κουμπρόγλου ωραίο κατέβασμα του Δούμπλατζη και σουτ στο κάθετο δοκάρι.

Στο 76’ ωραία προσπάθεια του Καποσούζη από το κέντρο θα περάσει ωραία θα βγάλει δεξιά στον Αθανασίου που με ωραίο διαγώνιο σουτ θα κάνει το 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιαμανής Αντώνης με βοηθούς Μπόιτσιο Παύλο και Κοτανίδου Δήμητρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ορφέας Χωριστής(Ηλίας Παντζαρίδης): Κιουμουρτζής, Μανωλεσάκης, Καλλέργης, Παπαδόπουλος Σάββας, Παρασχίδης, Αραμπατζής, Αμανατίδης, Αθανασίου, Βουτσινάς, Κουμπρόγλου, Δούμπλατζης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μελισσίδης, Παπαεμμανουήλ, Καπουσούζης, Αμαραντίδης.

Α.Ε Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης): Κελετζής, Πέτρο, Δεμενελούδης, Κλόγκιρι, Παναγιώτογλου, Σωτηρέλης, Ποιμενίδης, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Προκοπίου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Διαμαντί, Ρετζεπ Ογλού, Τζιβανάκης, Χιντζίδης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *