Προσοτσάνη – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 2-1: Ανέβασε ρυθμούς στο β’ μέρος και πήρε αγχωτική νίκη

Έστω με αρκετή πίεση και άγχος η Προσοτσάνη πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Καμία σχέση για τους πρωταθλητές αυτό το παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του κυπέλλου πριν δύο εβδομάδες που είχε κερδίσει εύκολα με σκορ 3-0.

Ο Ακρίτας μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε μόλις στο 6’ να προηγηθεί με τον Μιχαηλίδη και την Προσοτσάνη να βρίσκει άμεσα απάντηση στο 11’ με τον Τόπι για το 1-1.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το πρώτο μέρος με την Προσοτσάνη να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά ο Ακρίτας όχι μόνο δεν κλείστηκε αλλά έψαξε με την σειρά του ένα δεύτερο γκολ.

Στο β’ μέρος η Προσοτσάνη ανέβασε την απόδοση της και πλαγιοκοπούσε κυρίως από αριστερά με τον Καλαϊτζή.

Η πίεση έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά την αποβολή του Τολμαϊδη για επικίνδυνο παίξιμο στο 60’ και μετά τα δύο δοκάρια με την χρυσή αλλαγή τον Γουνατίδη ήρθε και το 2ο γκολ για την ομάδα της Προσοτσάνης.

Φάσεις αγώνα

Στο 6’ κάθετη πάσα του Σωτηρόπουλου ο Μιχαηλίδης προλαβαίνει την έξοδο του Αβραάμ και με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-1.

Στο 11’ κεφαλιά πάσα του Κώστα Τσακμακίδη και ο Τόπι με ξαφνικό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 54’ ωραία προσπάθεια του Καλαϊτζή από αριστερά σέντρα προσπαθεί να διώξει ο Τσενεκλίδης και η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τολμαϊδης για επικίνδυνο παίξιμο.

Στο 65΄και πάλι σέντρα από τον Καλαϊτζή η μπάλα άλλαξε πορεία από το διώξιμο του Τσενεκλίδη, κεφαλιά του Κώστα Τσακμακίδη στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνρι σωτήρια σε κόρνερ ο Σωτηρόπουλος.

Στο 76’ Ωραία μπαλιά του Πετρίδη και ο Γουνατίδης με ωραίο ευθύβολο σουτ θα κάνει το 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Δηλγεράκης Αθανάσιος με βοηθούς Κουβαλάκη Παναγιώτη και Δημητριάδου Γεωργία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. Προσοτσάνης(Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Καλαϊτζίδης, Καλαϊτζής, Μελενικιώτης, Αστερίου, Πετρίδης, Λυκίδης, Ρούσσος, Τσακμακίδης Κώστας, Τόπι, Κωνσταντινίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αντωνιάδης, Γουνατίδης, Ευκαρπίδης, Τσακμακίδης Άρης, Καρακάσης.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Τάκης Στάμογλου): Αλεξίου, Αμπατζίδης, Σωτηρόπουλος, Τολμαϊδης, Τσενεκλίδης, Μιχαηλίδης, Μπάτζιος, Κεσόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ζυρινίδης, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σέγκος Θανάσης, Χατζηλαζαρίδης, Χαλκίδης, Μεσελίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *