Σημαντικά παιχνίδια στη μάχη κορυφής και παραμονής στην Α’ κατηγορία: Φωτολίβος – Καλαμπάκι, Νέα Αμισός – Προσοτσάνη, Ξηροπόταμος – Άγιος Αθανάσιος και Βώλακας -Αμπελόκηποι

Με την 17η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας με πολύ σημαντικά παιχνίδια στη μάχη της κορυφής και της παραμονής.
Έχουμε και αλλαγή ώρας αύριο με τα παιχνίδια να ξεκινούν στις 15:30 μ.μ.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 7 παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.
Μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Αμισό με τα παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση των δύο ομάδων πάντα να έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια.
Οι γηπεδούχοι σε εξαιρετική κατάσταση στο β’ γύρο με τρεις συνεχόμενες νίκες απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής με 38 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με 41-13 τέρματα και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μαζί με το Καλαμπάκι με τα 41 γκολ.
Από την άλλη η Προσοτσάνη στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Χωριστή με 28 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες με 28-21 τέρματα θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα που μπορεί να την βάλει και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού.
Μεγάλο ματς έγινε και στον πρώτο γύρο: Προσοτσάνη Γ.Σ. – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-2 με τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις του ματς.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Πολύ καλό ματς και στο Βώλακα με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και οι ενισχυμένοι μεταγραφικά Αμπελόκηποι χωρίς το άγχος και την πίεση των βαθμών να επδιώκουν σε αυτό το ματς μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία.
Δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν και σε νοκ άουτ παιχνίδι στο κύπελλο με τον Βώλακα να παίρνει την πρόκριση.
Στη 2η θέση οι γηπεδούχοι με 33 βαθμούς μαζί με τον Άγιο Αθανάσιο έχοντας 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 32-10 τέρματα και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.
Οι Αμπελόκηποι στην 8η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες με 26-19 τέρματα.
Στο ματς του πρώτου γύρου: Α.Ε. Αμπελοκήπων – Δόξα Βώλακα 3-0.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία όντας στην 12η θέση με 9 βαθμούς και 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες με 17-36 τέρματα και ο Άγιος Αθανάσιος 2ος μαζί με τον Βώλακα στους 33 βαθμούς με 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 32-10 τέρματα.
Στο ματς του πρώτου γύρου: Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
Γειτονικό ντέρμπι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σε αυτό το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι σε 2η σερί εντός έδρας αναμέτρηση μετά το 1-1 με τον Ξηροπόταμο θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στο πολύ φορμαρισμένο Καλαμπάκι που είναι στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Άρης Φωτολίβους στην 11η θέση με 16 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες με 23-30 τέρματα και το Καλαμπάκι στην 4η θέση με 31 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με 41-15 τέρματα και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μαζί με την πρωτοπόρο Νέα Αμισό.
Σπουδαίο ματς και στον πρώτο γύρο: Α.Ε. Καλαμπακίου – Άρης Φωτολίβους 3-3.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί το συγκεκριμένο, χωρίς όμως να μπορεί κάνεις να υποτιμήσει τη νεανική ομάδα των γηπεδούχων.
Ο Καλαμώνας πάντα ουραγός με 4 βαθμούς έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία λαι 14 ήττες με 18-63 τέρματα και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ο Ορφέας στην 5η θέση πλέον μαζί με την Προσοτσάνη στους 28 βαθμούς με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες με 23-15 τέρματα.
Στο ματς του πρώτου γύρου: Ορφέας Χωριστής – Άρης Καλαμώνα 4-0.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο. – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» με τον πολύ φορμαρισμένο Πανδραμαϊκό να φιλοξενεί τον πάντα ανταγωνιστικό και προερχόμενο από νίκη στο γήπεδο του Άρη Μικροχωρίου.
Ο Πανδραμαϊκός στην 7η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με 35-18 τέρματα και το Μικροχώρι στη 10η θέση με 18 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες με 20-38 τέρματα.
Στο ματς του πρώτου γύρου: Άρης Μικροχωρίου – Πανδραμαϊκός Α.Ο. 0-0.

Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ– ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
Άλλη μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στο πρόγραμμα με την Δόξα Πετρούσας να ψάχνει βαθμούς για να βελτιώσει την ψυχολογία της και να ανέβει στη βαθμολογία και από την άλλη η Καλλίφυτος με καλές εμφανίσεις αλλά χωρίς βαθμούς στον β΄ γύρο να ψάχνει νίκες για να ξεφύγει από την διαχωριστική ζώνη.
Οι γηπεδούχοι στην 9η θέση με 20 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες με 27-28 τέρματα και οι φιλοξενούμενοι στην 13η και προτελευταία θέση με 16 βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 14 ήττες με 7-49 τέρματα και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.
Στο ματς του πρώτου γύρου: Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Δόξα Πετρούσας 1-4

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Γ.Σ.
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΑ.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο.ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣΑ.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ


Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *