Αγωνιστική των ντέρμπι στην Α’ κατηγορία

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νόμου μας με πολλά και σημαντικά παιχνίδια.
Μια αγωνιστική των ντέρμπι με παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν πολλά τόσο στη μάχη της κορυφής όσο και της ουράς.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 6 παιχνίδια:

Δόξα Πετρούσας – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού

Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής στη μάχη της κορυφής.
Οι γηπεδούχοι με 4 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι τώρα χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ, μετά το ισόπαλο 0-0 στη Χωριστή θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα με αντίπαλο μια ομάδα που έχει εντυπωσιάσει εκτός έδρας μέχρι τώρα έχοντας 3 νίκες σε 3 αγώνες και όλες με το ίδιο σκορ 1-2!!!!

Δόξα Βώλακα – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου

Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους που δεν θέλουν να μείνουν και άλλο μακριά από την κορυφή.
Κάθε άλλο παρά εύκολο δεν θα είναι το έργο τους με αντίπαλο τον αξιόμαχο Άγιο Αθανάσιο που είναι αήττητος με 2 νίκες σε 2 αγώνες εκτός έδρας μέχρι τώρα.

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Άρης Καλαμώνα

Από τα καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής.
Ο Ξηροπόταμος με καταπληκτική πορεία μέχρι τώρα και 4 συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα της πρεμιέρας, απέναντι στον ανεβασμένο και ενισχυμένο Άρη Καλαμώνα που μετά από δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 2-2 με Καλαμπάκι και Βώλακα θέλει τη νίκη για να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Α.Ε. Καλαμπακίου – Α.Ε. Αμπελόκηποι

Από τα δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής στο γήπεδο Αγίου Αθανασίου.
Οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στους ανεβασμένους ψυχολογικά Απελόκηπους μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες μία στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο.

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου

Παιχνίδι εξάποντο στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι με μεγαλύτερη βαθμολογική άνεση έχοντας 7 βαθμούς, απέναντι στον Ακρίτα που έχει 3 αλλά άφησε άριστες εντυπώσεις στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ξηροπόταμο παρότι έχασε.

Μακεδονικός Αλιστράτης – Ορφέας Χωριστής

Οι γηπεδούχοι με 4 ήττες σε 4 αγώνες μέχρι τώρα ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι όμως στον αήττητο Ορφέα που έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Α.Ε. Καλή Βρύσης – Φίλιπποι Δοξάτου

Κλείνουμε τα παιχνίδια της αγωνιστικής με ένα πολύ κρίσιμο ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στη μάχη της παραμονής με την Α.Ε. Καλή Βρύσης να υποδέχεται τους Φιλίππους Δοξάτου.
Οι γηπεδούχοι χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό μέχρι τώρα θα προσπαθήσουν για το πρώτο τρίποντο με τον Γιώργο Ζιώγα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.
Το Δοξάτο προερχόμενο από 3 εντός έδρας σερί ήττες παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Θυμίζουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η πρωτοπόρος Προσοτσάνη

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *