Καλύτερη 11αδα της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Πλησιάζουμε στο φινάλε της σαιζόν και πάμε όπως κάθε εβδομάδα τέτοια ώρα έχοντας πλήρη εικόνα της αγωνιστικής και με την σύμφωνη γνώμη των ανταποκριτών μας στους αγώνες να δούμε την καλύτερη 11αδα.

1: ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Για ένα ακόμη ματς, όπως και στο 1-1 με την Χωριστή την προηγούμενη εβδομάδα ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του.

Νικήθηκε στο 1-1 με τον εξαιρετικό Καλαμώνα στο 96’ από φάση σε σουτ και καραμπόλα, αλλά πιο πριν κράτησε το 0-1 με πολύ σπουδαίες επεμβάσεις και αποκορύφωμα την κοντινή κεφαλιά του Χατζηγεωργιάδη που έβγαλε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

2: ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Δόξα Βώλακα):

Λίγες οι κινήσεις οι μεταγραφικές του Βώλακα τον Δεκέμβρη αλλά σημαντικές. Μια από αυτές ο δεξιός μπακ Στάικος που στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε να επωμιστεί το βάρος να μαρκάρει τον πολύ επικίνδυνο Αλί Μπαμπασαλί και αργότερα τον Κοντρόπουλο και τα πήγε και με τους δύο περίφημα.

3: ΚΥΣΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Ένα πολύ καλό και ώριμο ματς από τον αριστερό ακραίο αμυντικό των Αμπελοκήπων με καλές τοποθετήσεις βοήθησε και ανασταλτικά και με αρκετά ανεβάσματα από την πλευρά του.

4: ΤΟΥΚΜΑΚΤΣΗΣ(Δόξα Πετρούσας):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον κεντρικό αμυντικό της Πετρούσας να συμβάλει τα μέγιστα για να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν στο νικηφόρο 1-0 επί του Άρη Φωτολίβους.

5: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΡΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Από τους πιο βελτιωμένους παίκτες των Αμπελοκήπων στα τελευταία παιχνίδια ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι συμβάλει τα μέγιστα να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν στα μετόπισθεν στο νικηφόρο 1-0 επί του Ορφέα Χωριστής.

6: ΠΕΡΣΙΑΝΛΗΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και βοηθάει τα μέγιστα την ομάδα του με πολύ καλές εμφανίσεις.

Εξαιρετικός ανασταλτικά σημαντική συμβολή του στο 2-0 επί του Καλαμπακίου.

7: ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(Άρης Καλαμώνα):

Από τους καλύτερους της ομάδας του στο 1-1 με την Καλλίφυτο, από δικό του σουτ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σίντου και έγινε το τελικό 1-1.

8: ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ ΝΤΙΝΟΣ(Δόξα Βώλακα):

Τι να πει κανείς για την ποιότητα αυτού του ποδοσφαιριστή που μετά το Φωτολίβος που είχε 2 γκολ και δύο ασίστ, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Άγιο Αθανάσιο με δύο δικά του σουτ και γκολ η ομάδα του προηγήθηκε στο 15λεπτό 2-0 και έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση με σκορ 3-1.

9: ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Όποιος είδε όλο το ματς(ακόμη και από video όπως εμείς) μπορεί να πιστέψει ότι το ματς τελείωσε αλλά αυτός ακόμη τρέχει!!!

Ασταμάτητος, μέσα σε όλες τις φάσεις, τον σταμάτησε πολλές φορές ο καταπληκτικός Ζιάκας αλλά είναι ο παίκτης που ισοφάρισε στο ξεκίνημα του β’ μέρους και έτσι ξεκίνησε η αντεπίθεση για την ομάδα του.

10: ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Έχουμε πει προ πολλού για την μεγάλη ποιότητα του και πως έχει ήδη εξαργυρώσει την μεταγραφή του Δεκέμβρη.

Ασίστ δική του για το 1-1, γκολ με κεφαλιά δικό του για το 1-2 και στο 2-2 με την μπάλα να «καίει» πάλι ασίστ πάρτο – βάλτο στον Αμανατίδη για το τελικό 2-3.

11: ΜΩΥΣΙΔΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον μέσο της Προσοτσάνης με πολλά τρεξίματα και συμμετοχή και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού για την ομάδα του στο νικηφόρο 2-1 επί του Άρη Μικροχωρίου.

Δ. ΑΔΑΚΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *