Επιβλητική νίκη της Προσοτσάνη στο ντέρμπι με την Πετρούσα| Άνετες νίκες για Ν. Αμισό, Νευροκόπι | Δύσκολα το Φωτολίβος

Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ και στον 2ο όμιλο εκεί που σημειώθηκαν 24 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 39 .

Άνετη νίκη της Νέα Αμισού στην έδρα της με αντίπαλο την Κ. Βρύση σε ένα παιχνίδι που είχαμε δύο κόκκινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο. Στο 15’ ο Πουλας έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 30’ ο Συλός έκανε το 2-0. Στο 38’ ο Αλαγκιοζίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για πέσιμο του μέσα στην περιοχή με τον κ. Ραβίκαλη να κρίνει ότι έκανε θέατρο. Στο 45’+2’ ο Βασιλειάδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα αντικρίζοντας και αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Φερσιζίδης έκανε το 3-0, ενώ 2 λεπτά αργότερα μείωσε η Κ. Βρύση με τον Λάμπρου σε 3-1. Στο 79’ ο Θεοδωσιάδης με πέναλτι έκανε το 4-1 και στο 86’ μετά από πολύ ωραία κούρσα του Θέμη Αθανασιάδη περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Φωτολίβος με αντίπαλο τα Κουδουνία με 3-2 που είχαν ως νέο τεχνικό στον πάγκο τον Τάκη Στάμογλου, σε ένα παιχνίδι που έγινε στους Σιταγρούς. Το Φωτολίβος στο πρώτο μέρος ήταν ανώτερο και πέτυχε δύο τέρματα με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη τα Κουδούνια μείωσαν με τον Βασιλειάδη, ‘ένα λεπτό αργότερα το Φωτολίβος πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Χατζίδη και στο 66’ ο Βασιλειάδης έκανε το 3-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Προσοτσάνη φιλοξένησε την Πετρούσα σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι κέρδισαν άνετα με 4-0. Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή μέρα τον Τσακμακίδη που πέτυχε 2 τέρματα ενώ από ένα πέτυχαν Τόπι και  Καλαϊτζής.

Τέλος, ξέσπασε το Νευροόπι με αντίπαλο τον Ακρίτα αφού φιλοδώρησε την ιστορική ομάδα με 9 τέρματα. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι: Παπαδήμητρίου, Σέγγος από δύο Μπάτζιος και Εξουζίδης ενώ τρία τέρματα πέτυχε ο Τσακίρης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ – ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 5-1

Σκόρερ: 15′ Πουλάς, 30′ Συλός, 60′ Φερσιζίδης, 79′ Θεοδοσιάδης (πεν.), 86′ Αθανασιάδης (38′ Αλαγκιοζίδης κόκκινη) / 62′ Λάμπρου (45′ Βασιλειάδης κόκκινη)

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 3-2

Σκόρερ: 15′ Ρουμελιώτης, 29′ Καγιάογλου (πεν.), 61′ Χατζίδης / 60′, 66′ Βασιλειάδης

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 4-0

Σκόρερ: 28′, 33′ Τσακμακίδης, 52′ Τόπι, 79′ Καλαϊτζής

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ 9-0

Σκόρερ: 27′ Παπαδημητρίου, 31′, 58′ Μπάτζιος, 35′, 45′, 75′ Τσακίρης, 38′ Σέγγος, 74′, 85′ Εξουζίδης

Επόμενη αγωνιστική :
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *