ΓΣ Προσοτσάνης: Ιδού το Νέο Σήμα της Ομάδος!

Το νέο της σήμα δημοσίευσε πριν από λίγο η επίσημη σελίδα της Προσοτσάνης στο Facebook με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η ανακοίνωση της ομάδος:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Προσοτσάνης ξεπερνώντας 50 χρόνια στα αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα του Νομού Δράμας, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και το μυαλό στις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, παρουσιάζει επίσημα το νέο του έμβλημα! Βασικά χρώματα δε θα μπορούσαν να είναι άλλα από το μπλε σε συνδυασμό με το λευκό, καθώς και μια πινελιά από κόκκινο. Σαν κεντρική φιγούρα τοποθετήθηκε ο περήφανος Αετός της Προσοτσάνης, με τον οποίο έχουν ταυτιστεί και «ταξιδέψει» τόσοι και τόσοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου αλλά και αγνοί φίλαθλοι αυτού! Το δε αστέρι, αντιπροσωπεύει την κατάκτηση περισσότερων από 10 τίτλων στην μακρόχρονη ιστορία μας!
Ευχή όλων μας είναι η ομάδα της Προσοτσάνης, με το νέο αυτό έμβλημα στην καρδιά, να συνεχίσει να βαδίζει στο μονοπάτι των επιτυχιών, όντας πάντα πρωτοπόρος σε κάθε τι μπορεί να εκφραστεί μέσα από έναν αθλητικό σύλλογο!

Ευχαριστούμε θερμά το Art Studio για τη χορηγία και τη συνεργασία!

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *