Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου – Γ.Σ. Προσοτσάνης 2-1: 2 χαμένα πέναλτι και ένα ακυρωθέν και μοιραία η 2η ήττα στο πρωτάθλημα για Προσοτσάνη

Μεγάλη νίκη και την 4η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου με αντίπαλο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη. Η ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου μπορεί να ηττήθηκε αλλά  διαμαρτύρεται για  ακυρωθέν γκολ του Παπαμιχαήλ σε επιθετικό φάουλ, όπως επίσης τα έχει με την τύχει της για τα 2 χαμένα πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Νευροκόπι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές με Γαλόπουλο και Τσακίρη με τον Αβραάμ να είναι σε ετοιμότητα.

 Στο 27’ ο Σωτηρόπουλος θα παίξει κάθετα τον Τσακίρη και ο δεύτερος με πλασέ θα κερδίσει τον Αβράαμ για το 1-0.

Στο 35’ ο Περσιανλής θα εκτελέσει το φάουλ ο Παπαμιχαήλ θα πιάσει την κεφαλιά με τον ρέφερι της αναμέτρησης να ακυρώνει το γκολ καθώς ο Αστερίου μπήκε σύμφωνα με τον κ. Ραβίκαλή στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα και δεν τον επέτρεψε να μπει σωστά στην φάση.

Στο 39’ η Προσοτσάνη θα κερδίσει πέναλτι σε πέσιμο του Παπαμιχαήλ ο Μάριο Τόπι θα αναλάβει την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα άουτ. Με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την Προσοτσάνη να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και το Νευροκόπι ένα δεύτερο τέρμα, το οποίο ήρθε στο 62’ όταν ο Τολμαϊδης βγήκε τετ α τετ με τον Αβραάμ κερδίζοντας τον για το 2-0 των γηπεδούχων.

Στο 67’ η Προσοτσάνη θα μειώσει το σκορ όταν ο Ματζιάρης έβγαλε την σέντρα ο Μάριο Τόπι με 2η προσπάθεια έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 75’ η ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου κέρδισε πέναλτι σε πέσιμο του Περσιανλή με τον Γεωργιάδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Αλεξίου να αποκρούει και να κρατάει το σκορ σε 2-1.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης χωρίς αποτέλεσμα, με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Τσενεκλίδης, Τολμαϊδης, Τσακίρης, Γαλόπουλος και Σωτηρόπουλος, ενώ για την Προσοτσάνη οι: Αστερίου, Τόπι και Περσιανλή.

Αρκετές δύσκολές φάσεις για τον κ. Ραβίκαλη ο οποίο ήταν κοντά στις φάσεις.

Κ. Νευροκόπι(Ροδίτης): Αλεξίου, Αμπατζίδης, Χ»λαζαρίδης, Τσενεκλίδης, Μιχαηλίδης, Σωτηρόπουλος, Σέγγος, Ζυρινίδης, Τολμαϊδης, Τσακίρης, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Σέγγος, Κιοσέογλου, Εξουζίδης, Κεσόπουλος.

Προσοτσάνη(Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Γεωργιάδης, Παγώνης, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Ματζιάρης, Περσιανλής, Γουνατίδης, Παναγιώτου, Λίπο, Τόπι.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Παναγιωτίδης, Τσακμακίδης, Ματσιώρης, Καλαϊτζίδης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *