Αύξησε την διαφορά η Προσοτσάνη κερδίζοντας 1-0 το Καλαμπάκι: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι Πετρούσα – Αμπελόκηποι

Στην κορυφή των πλειοφ μετά το πέρας του πρώτου γύρου με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής παρέμεινε η Προσοτσάνη αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από τους διώκτες της.

Όπως και στα προηγούμενα τρία παιχνίδια η Προσοτσάνη κέρδισε με το αγαπημένο της σκορ 1-0 με σκόρερ τον Μάριο Τόπι που έφτασε τα 15 στο πρωτάθλημα. 

Την ίδια ώρα για την Προσοτσάνη είχαμε και την “βολική” ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι Πετρούσας – Αμπελοκήπων με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτερη στο β’ μέρος μετά το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και να έχουν δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ απέναντι στην εξαιρετική και φέτος ομάδα της Πετρούσας.

Πρώτη νίκη στα πλέι-οφ για τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού με σκορ 2-1 επί του Ορφέα Χωριστής με τα γκολ των Πούλα και Γιώργου Μουχτάρη, με την Χωριστή ενδιάμεσα να ισοφαρίζει με γκολ του Μανωλεσάκη. 

Οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Θεοδοσιάδη. Τέλος ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Δόξας Βώλακα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Παρασκευούδη στο 67′ και τους φιλοξενούμενους να απαντούν 10 λεπτά μετά με γκολ του Τανούσι. 

Τελικά αποτελέσματα

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1 – 1

(68’Παρασκευούδης / 74′ Τανούσι)


ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0 – 0


ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 2 – 1

14′ Πούλας,60′ Μουχτάρης / 32’Μανωλεσάκης


Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 1 – 0

(35′ Τόπι)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(5η αγωνιστική)

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *