Άρης Καλαμώνα – Δόξα Πετρούσα 3-0: Σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους

Την νίκη με 3-0 πήρε το Σάββατο το απόγευμα ο Άρης καλαμώνα απέναντι στην Δόξα Πετρούσας, μια νίκη που τον έφερε στους 12 βαθμούς και ξέφυγε από την διαχωριστική ζώνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν την ουσία και δίκαια να παίρνουν τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο Καλαμώνας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ με τον Νικολαϊδη μετά από φάουλ που εκτελέστηκε στον  χώρο του κέντρου από τον Περπερίδη για το 1-0.

Στην συνέχεια η Πετρούσα απείλησε με Καλέργη, Κοκοτσάκη και Δροσίδη, με το 1-0 παραμένει. Στο 29’ ο Ιωαννίδης με πλασέ θα κάνει το 2-0 το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Πετρούσα ήταν καλύτερη πίεσε για να πετύχει έστω ένα γκολ για να μπει και πάλι στο παιχνίδι με τους: Καλέργη, Κυριακίδη, Κοκοτσάκη και Παναγιώτου να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες για να μειώσουν, ενώ ο Καλαμώνας έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Περπερίδη και Ιωαννίδη.

Για να φτάσουμε στο 90’ όταν και ο Μπερμπερίδης θα διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Άρης Καλαμώνα(Κιοσσές): Ματσιώρης, Αλμανίδης Σ., Ντόβας, Κοπαράνης, Νικολαϊδης, Μπερμπερίδης, Αλμανίδης Θ., Παναγιώτου, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Βεϊς.

Αγωνίστηκαν και οι: Βουβαλίδης, Παναγιώτου, Καγιάογλου, Πατσούκης και Σαββίδης.

Δόξα Πετρούσας(Κυριακίδης): Χαρπαντίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τζαρτζαλος, Κοκοτσάκης, Αυγητίδης, Παναγιώτου, Κυριακίδης, Δροσίδης, Καλέργης, Ντόμπρος.

Αγωνήστηκαν στο β μέρος και οι: Κωνσταντινίδης, Κύρτσης, Μιχαηλίδης, Γαϊδατζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *