ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Άρης Καλαμώνα 6-1: Ανέβασε ρυθμούς στο β’ μέρος και κέρδισε δίκαια

Μια ακόμη νίκη, την 4η σε 5 αγώνες σημείωσε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας με σκορ 6-1 τον νεανικό και αρκετά ποιοτικό Άρη Καλαμώνα που με μια νίκη μέχρι τώρα και 3 βαθμούς παραμένει πάνω από την διαχωριστική ζώνη.

Οι γηπεδούχοι με 13 βαθμούς παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας και το αήττητο και πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο Βώλακα το Σάββατο για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού η Νέα Αμισός ευτύχησε μόλις στο 7’ να ανοίξει το σκορ σε 8’ σε σέντρα του Πούλα και αυτογκόλ του Σίντου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα.

Στο 15’ έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους με ασίστ του Πούλα και πλασέ του Λυκίδη μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο ματς στο 28’ με τον Γεωργιάδη να κάνει ωραία προσπάθεια από δεξιά και να σπάει την μπάλα στο φορ της ομάδας Γιάννη Κυριακίδη που με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο στο 63’ όταν σε σέντρα από δεξιά του Λυκίδη ο Πούλας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στο 67’ εκτέλεσε κόρνερ ο Μασκαλίδης και με κεφαλιά ο κεντρικός αμυντικός Βραμέντζαλης έκανε το 4-1.

Δύο γκολ ακόμη για τους νικητές στο 77’ από σέντρα του Μυτιληναίου από δεξιά ο Μασκαλίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1 και στο 90’ ο Αμανατίδης με ωραίο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 6-1.

Σε αυτό το σημείο είχαμε και την πιο ωραία στιγμή του ματς με τον τερματοφύλακα του Καλαμώνα να έχει την άτυχη στιγμή να σκοντάψει στην επιστροφή του στην εστία με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ και όλοι οι φίλαθλοι στην κερκίδα και των δύο ομάδων να τον χειροκροτούν ιπποτικά.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκεούδης με βοηθούς Μαρία Ζάχαρη και Πέτρο Λευκόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης, Κερεμίδης, Ιωσηφίδης, Λουκίδης, Βραμέντζαλης(69’ Τζάρτζαλος), Βασιλειάδης Παύλος(66’ Μασκαλίδης), Αμανατίδης, Αμαραντίδης(66’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Καλλιονίδης(46’ Γρηγοριάδης Παντελής), Πούλας(69’ Μυτιληναίος), Λυκίδης.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Νάννος, Σίντος(46’ Γεωργιάδης Μ.), Μιχαηλίδης(86’ Νοάρδος), Σταυρόπουλος, Κοτζαμάνης, Χατζηγεωργιάδης, Γεωργιάδης Χ., Μουρατίδης, Κυριακίδης, Πουλιούδης(65’ Ελευθεριάδης), Χρυσόπουλος(46’ Μητρούσης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *