ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Γ.Σ. Προσοτσάνης 2-3 – Καλό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες (Στοιχεία + Φώτο)

Το πρώτο τους φιλικό έδωσαν αμφότερες το Σάββατο το απόγευμα η Νέα Αμισός και η Προσοτσάνη. Μετά από 10 μέρες σκληρής προετοιμασίας οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Νέας Αμισού. Οι ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη είχε αρκετές απουσίες και έλειπαν περίπου 7-8 παίκτες λόγω διακοπών με αποτέλεσμα να αγωνιστούν 18 ποδοσφαιριστές. Από την άλλη μεριά οι Αετοί ήταν σχεδόν πλήρες με ελάχιστες απουσίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 5’ ο Κοκλίδης έκανε το 0-1 για την Προσοτσάνη με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Γουνατίδη. Σαν μην έφτανε αυτό για την Νέα Αμισό στο 9’ ο Κοκλίδης από σκόρερ έγινε δημιουργός αφού μετά από πάσα του νεαρού Χατζήογλου έβγαλε την σέντρα με την μπάλα να φτάνει στο Μητσιγιώργη και μέσα από την περιοχή και από δύσκολη γωνία έκανε το 0-2 για την Προσοτσάνη.

Στην συνέχεια η Νέα Αμισός άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο 14’ ο Μουχτάρης θα βγάλει την σέντρα με τον τερματοφύλακα της Προσοτσάνης Νικολαϊδης να προλαβαίνει και να μπλοκάρει την μπάλα πριν την τσιμπήσει ο Μπαντής.

Στο 35’ ο Μητσιγιώργης θα κάνει την σέντρα από τα αριστερά ο Γουνατίδης θα πιάσει την κεφαλιά εντός περιοχής με την μπάλα να περνάει αρκετά έξω. Στο 43’ ο Κοκλίδης θα παίξει τον Γουνατίδη ο οποίος θα βγει τετ α τετ με τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΟΠ Καλανίδη με τον πορτιέρο της Νέας Αμισού να σώζει προ στιγμήν την ομάδα του, στην συνέχεια παραλήπτης της μπάλα θα γίνει ο Χατζήογλου ο οποίο θα βγάλει την σέντρα από δεξιά με το Γιωργιάδη με πλασέ από την μικρή περιοχή να κάνει το 0-3, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Νέα Αμισός μπήκε πιο δυνατά και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό έχοντας 2-3 καλές στιγμές. Στο 55’ η Νέα Αμισός θα κερδίσει φάουλ και δεξιά από την εστία της Προσοτσάνη ο Μουχτάρης θα βγάλει την σέντρα ο Αστερίου θα απομακρύνει με κεφαλιά με την μπάλα να φτάνει στο Μπαντή, με τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΠ να σουτάρει και η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 65’ ο Λάσκαρης θα διασχίσει το μισό γήπεδο αφού πιο πριν έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, πάσαρε τον κατάλληλο χρόνο στον Αλαγκιοζίδη ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Προσοτσάνης, στην επαναφορά η μπάλα ξανά έφτασε στον Λάσκαρη κάνοντας το 1-3 για την Νέας Αμισό.

Στο 70’ ο Βιζυηνός θα κάνει την σέντρα από αριστερά με τον Λάσκαρη τον Ερρίκο να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 75’ ο Βιζυηνός θα περάσει πολύ ωραία τον Αστερίου θα μπει μέσα στην περιοχή θα κάνει και το σουτ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Στο 81’ ο Βιζυηνός θα κάνει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί που βρισκόταν μόνο ο Λάσκαρης ο Ερρίκος και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Νέα Αμισό: Πάππος, Καγγελίδης, Φερσιζίδης, Λάσκαρης Σ., Μούρζας, Βιζυηνός, Ισλάμι, Μουχτάρης, Μπαντής, Αλαγκιοζίδης, Καρακάσης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Γιαζγκουλίδης, Καλανίδης, Λάσκαρης Ερ., Παυλίδης Σ., Αθανασιάδης, Δερβεντλής, Χότζα.

Προσοτσάνη: Νικολαϊδηςμ Αστερίου, Παπαμιχαήλ, Κωνσταντινίδης, Χατζήογλου, Ρούσσος, Γεωργιάδης, Κοκλίδης, Γουνατίδης, Παναγιώτου Χ.Μητσογιώργης , Τσακμακίδης Α..

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Αθανασιάδης, Αντωνιάδης, Καρακάσης, Παυλίδης, Μωϋσίδης, Οικονόμου.

Διαιτητές : Σιαμάνης, Θαμνίδης, Μπαρουμάς

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *