ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΠΡΩΤΟ ΡΕΠΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Κυριακή για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Δόξας Δράμας, αφού ο Μάκης Κατσαβάκης έδωσε ρεπό αποφόρτισης στους παίκτες του.

Αρκετοί πήγαν ομαδικές βόλτες και απόλαυσαν τον ελεύθερο χρόνο τους, με περίπατο στο δάσος, ενώ ορισμένοι “πάτησαν” στην κορυφή του Αγίου Πνεύματος, μετά από πεζοπορία στο Βέρμιο.

Το απόγευμα αρκετά στελέχη της ομάδας μας (Κατσαβάκης, Φιλίππου, Δημητριάδης, Μουρατίδης) παρακολούθησαν το φιλικό του Πιερικού με την Κ19 του Ολυμπιακού σε γήπεδο της περιοχής.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στην ορεινή Ημαθία, με διπλές προπονήσεις αυτό το διάστημα, με έμφαση τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, με ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις προτεραιότητες που οριοθετεί το προπονητικό επιτελείο.

Υπενθυμίζεται οτι οι “Μαυραετοί” δίνουν την Τετάρτη το τρίτο φιλικό της προετοιμασίας, με την FC Kοζάνη, ενώ την Παρασκευή κάνουν “στάση” για τεστ με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη και ακολούθως επιστρέφουν στη “βάση” τους, μετά από 11 μέρες στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *