Δημήτρης Περσίδης: Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας | Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κάποιο σωματείο

Είναι γεγονός ότι η Δόξα Δράμας έκανε ένσταση για το παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης με την Πέρνη κάτι που μπορεί να φέρει τον μηδενισμό της ομάδας του Έβρου και -3 από τον βαθμολογικό πίνακα (-6 σύνολο). Ο Πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Περσίδης μίλησε αποκλειστικά στην Dramasport για αυτό το θέμα.

Αναλυτικά η δήλωση του:  

Σαν διοίκηση είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε τα συμφέροντα της ομάδας, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός και είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε σαν ομάδες τους κανόνες και αυτό το αποδεχόμαστε με την υπογραφή της προκήρυξης κάθε αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή την στιγμή η ομάδα καλός ή κακός βρίσκεται σε τέτοια θέση, που πρέπει να την προστατεύσουμε και σαν διοίκηση αυτό πράξαμε. Δεν έχουμε τίποτα με κανένα σωματείο απλά με την κίνηση αυτή  προστατεύουμε την ομάδα.

Υπάρχει αισιοδοξία για την δικαίωση της Δόξας ;

Η προκήρυξη και ο ΚΑΠ το λέει ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να αναγράφονται στο φύλλο αγώνα  5 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, κάτι που δεν  έπραξε η Αλεξανδρούπολη στον συγκεκριμένο αγώνα  άλλα και σε προηγούμενα  παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *