Ιωνικός – Δόξα Δράμας 4-2 | Οριστικά εκτός 6αδας οι Μαυραετοί

Μια ακόμη ήττα για τους Mαυραετούς στο πρωτάθλημα της Super League 2 και μαθηματικά πλέον εκτός 6αδας η δραμινή ομάδα. Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή για την Δόξα κάνοντας ουσιαστικά δώρο στον αντίπαλο το 1-0 στο 5′, ενώ από ένα ακόμη παιδαριώδη λάθος στο 22′ το σκορ έγινε 2-0. Η Δόξα επιθετικά ήταν φιλότιμη στο πρώτο μέρος, είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πινδώνη και άξιζε ένα γκολ. Στο β μέρος και μετά το 4-0 τουλάχιστον η Δόξα κατάφερε να περιορίσει την έκταση της ήττας της με τα δύο γκολ του Αλέξανδρου Κόντου. Πλέον η Δόξα βλέπει τα δύο επόμενα ματς με Καραϊσκάκη και Λεβαδειακό με στόχο να βελτιώσει την βαθμολογική της συγκομιδή και να μη μπλέξει σε περιπέτειες.

Ιωνικός – Δόξα Δράμας 4-2 (Κάστρο 5′, 70′ – Ρόλλε 23′ – Νιάσε 66′ / Κόντος 83′, 90′)

5′ ΓΚΟΛ! 1-0 ο Ιωνικός με τον Κάστρο! Ασυνεννοησία μεταξύ Αγιώτη και Στεφανάκου, με τον αμυντικό της Δόξας να γυρνάει πίσω την μπάλα στον Στεφανάκο και τον γκολκίπερ της Δόξας να μπερδεύεται, να προσπαθεί να πιάσει την μπάλα με τα χέρια, αλλά εν τέλει η μπάλα να πηγαίνει στον ολομόναχο Κάστρο και να ανοίγει το σκορ στην σημερινή αναμέτρηση!

15′ Ο Κάστρο πέρασε πολύ εύκολα τον Κουκούλη, μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Στεφανάκο, με τον τερματοφύλακα της Δόξας να διώχνει αποτελεσματικά.

21′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, με τον Πινδώνη να δέχεται μία σέντρα από τον Μαυριά και την κεφαλιά του να απομακρύνει με δυσκολία ο Αναγνωστόπουλος.

23′ Γκολ με κεφαλιά από τον Κάστρο, ακυρώνεται ορθώς ως οφσάιντ.

23′ ΓΚΟΛ! 2-0 με τον Ρόλλε ο Ιωνικός! Ο Πινδώνης πιέστηκε από τον Μουμίν και τον Ρόλε, με τον δεύτερο να κλέβει την μπάλα, να βρίσκει ανοιχτή την άμυνα των φιλοξενούμενων και να σημειώνει το 2-0.

29′ Ο Μαυριάς δοκιμάζει ένα σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα πάει ψηλά άουτ.

30′ Ο Πλατέλλας «σέρβιρε» στον Βλαχομήτρο αλλά ο Στεφανάκος ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

34′ Ακόμη ένα σουτ από τον Μαυριά, αρκετά μέτρα αριστερά από την εστία του Ιωνικού η μπάλα.

45′ Ο Ιωνικός αναπτύχθηκε εξαιρετικά με τους Κάστρο και Πλατέλλα, με τον Αργεντίνο να πλασάρει αδύναμα και να μην μεγαλώνει το σκορ.

45+2′ Σουτ του Χάμοντ, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Αναγνωστόπουλος.

47′ Λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας, διώχνει με τάκλιν ο Αγιώτης.

49′ Ο Άντερσον ανέβηκε και δοκίμασε ένα πολύ φιλόδοξο σουτ με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει δίχως πρόβλημα.

50′ Εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, κεφαλιά του Κάστρο και γκολ, θα ακυρωθεί και πάλι ως οφσάιντ.

63′ Με την είσοδο του στο ματς ο Μάναλης χάνει μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του να σταματάει στον Στεφανάκο.

66′ ΓΚΟΛ! 3-0 με τον νεοεισελθόντα Νιάσε. Ο Κάστρο έβγαλε μία γλυκιά σέντρα για το κεφάλι του Σενεγαλέζου, την κεφαλιά του οποίου δεν κατάφερε να σταματήσει ο τερματοφύλακας της Δόξας.

70′ ΓΚΟΛ! 4-0 και πάλι ο Κάστρο! Δεύτερο προσωπικό γκολ από τον Κάστρο με πολύ ωραία κεφαλιά σε σχεδόν κενή εστία!

79′ Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, λίγο άουτ.

80′ Ο Ματσούκας βρέθηκε αμαρκάριστος μες στην περιοχή αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό.

82′ Ο Κουτσιανικούλης μπήκε με εξαιρετική ευκολία μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος.

83′ ΓΚΟΛ! 4-1 μειώνει η Δόξα με τον Κόντο. Ο πολύ δραστήριος σήμερα Κουτσιανικούλης έβγαλε μία σέντρα από τα αριστερά και ο Κόντος με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Μαυραετούς.

85′ Ωραίο σουτ του Μενσά, η μπάλα θα «γλύψει» το δοκάρι και θα φύγει έξω

89′ Κεφαλιά του Μάναλη, αρκετά μέτρα άουτ.

90′ Πέναλτι για την Δόξα θα κερδίσει ο Μαυριάς.

90′ ΓΚΟΛ! 4-2 με τον Κόντο! Ο Κόντος εκτέλεσε το πέναλτι στην αριστερή γωνία, Αναγνωστόπουλος και δοκάρι έσωσαν αρχικά τον Ιωνικό αλλά στην επαναφορά η μπάλα πήγε πάνω στον Κόντο ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ σήμερα.

92′ Σουτ του Ματσούκα, μπλοκάρει ο Στεφανάκος.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης, Γκοτούλιας, Μουμίν, Βλαχομήτρος, Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης, Άντερσον, Αγιώτης Χάμοντ, Μπελεβώνης, Τάσιος, Παρασκευάς, Μπολάκης, Μαυριάς, Κουτσιανικούλης.

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *