Δόξα – Τρίκαλα 1-0 : Σπουδαία νίκη με καλή εμφάνιση για τους Μαυραετούς

Μετά από 5 συνεχόμενες ήττες η Δόξα κατάφερε να κερδίσει πριν από λίγο με σκορ 1-0 τα Τρίκαλα και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.

Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για τους μαυραετούς που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πέρα απο το χρυσό γκολ του Αγγελόπουλου στο 1′ λεπτό είχαν και άλλες καλές ευκαιρίες για να φτάσουν σε μεγαλύτερο σκορ. 

Όλα αυτά απέναντι σε ένα πολύ μέτριο αντίπαλο που ζήτημα είναι να έκανε δύο τελικές σε όλο το ματς.

Με ανεβασμένη ψυχολογία τώρα η Δόξα θα παίξει τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Διαγόρα και Απόλλων Λάρισας. 

Το φιλμ του αγώνα 

Πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν το γρήγορο γκολ ουσιαστικά από τα αποδυτήρια που πέτυχε η Δόξα στο ματς. 

Η ωραία κίνηση του Κουτσιανικούλη από αριστερά και η πάσα στον Αγγελόπουλο έφερε με ωραίο σουτ του τελευταίου στη γωνιά της εστίας το 1-0 για τους μαυραετούς.

Ένα γκολ που έδωσε ψυχολογία στην δραμινή ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και δύο ακόμη πολύ καλές στιγμές με Μπαράγκο και Βάντερσον να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ.

Λίγα πράγματα από τα Τρίκαλα σε αυτό το πρώτο μέρος με μια καλή στιγμή μόνο στο σουτ του Ελευθεριαδη στο 33′ από καλή θέση ψηλά άουτ

Στο β μέρος η Δόξα και πάλι ήταν η κυρίαρχη του αγώνα, δίνοντας έξυπνα χώρο στον αντίπαλο και χτυπώντας στην κόντρα.

Το τελικό 1-0 είναι φτωχό βάση της εικόνας αγωνιστικά των δύο ομάδων. 

Φάσεις :

2′ |  Ο Αγγελόπουλος πήρε μια ωραία πάσα από τον Κουτσιανικούλη και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Τρικάλων στην αριστερή του γωνία για το  1-0  !

8′ | Κεφαλιά του Κεχαγιά, δεν απειλεί καθόλου τον Στεφανάκο.

34′ | Πρώτη καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Ελευθεριάδη μέσα από την περιοχή, του οποίου το σουτ πέρασε άουτ.

37′ | Ένα σουτ του Μπράνκο έξω από την περιοχή, ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γιακουμή.

39′ | Εξαιρετική κάθετη του Χάμοντ στον Βάντερσον, το πλασέ το Βραζιλιάνου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.

57′ | Ο Μαυριάς μπήκε πολύ ωραία από τα αριστερά, το σουτ του όμως πέρασε πολύ άουτ.

59′ | Πρώτη απειλή και για τα Τρίκαλα στο 2ο ημίχρονο, ο Ριζογιάννης επιχείρησε ένα σουτ από τα 25 μέτρα αλλά δεν βρήκε στόχο.

63′ | Μετά από μία πολύ όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Κουτσιανικούλη, ο Βάντερσον έκανε το βολέ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ.

81′ | Τρομερή ψηλοκρεμαστή μπαλιά από τον Μενσά προς τον Μπολάκη, με την μία ο δεύτερος εκτέλεσε αλλά για μία ακόμη φορά ο Γιακουμής απέκρουσε.

87′ | Τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Τρικάλων ο οποίος έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή, όμως ο Φυτόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ο Γιακουμής του έκανε εν τέλει φάουλ.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης, Παπαργυρίου, Αγγελόπουλος, Κουκόλης, Μαρινάκης, Βάντερσον, Άντερσον, Μπαράνκο, Χάμοντ, Κουτσιανικούλης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Νιμπα, Μενσά, Μαυρίας, Φυτόπουλος, Παρασκευάς

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης, Νιάρος

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κουκουμής (Καβάλας) – Αναστασιάδης (Σερρών)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *