Δόξα – Αγροτικός Αστέρας 0-2: Αδίκησε τον εαυτό της η δραμινή ομάδα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος

Την 4η νίκη του σε 6 αγώνες σημείωσε ο αήττητος Αγροτικός Αστέρας κερδίζοντας μέσα στη Δράμα την Δόξα με σκορ 0-2.


Δυστυχώς για ένα ακόμη παιχνίδι η Δόξα αδίκησε τον εαυτό της χάνοντας από μια ομάδα που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν έδειξε να είναι ανώτερη της.


Χαρακτηριστικό είναι ότι η Δόξα στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά από τον αντίπαλο, ενώ είχε και δοκάρι στο 4′ με τον Κόντο για να προηγηθεί στο σκορ.

Στο β μέρος όμως η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη μπήκε δυνατά αιφνιδιάζοντας την Δόξα και με δύο γκολ μέσα σε 15 λεπτά πήρε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στην αξιόμαχη Δόξα που είχε δύο δοκάρια και τα έδωσε όλα για το θετικό αποτέλεσμα, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά.


Από τη Δόξα ξεχώρισαν οι Γιαννούσης, Πετρίδης, Τζιανουλίνο και Κόντος, ενώ πουλ αργά μπήκαν στο ματς Χατζηκυριάκου και Τάσιος που έδωσαν ενέργεια και βοήθησαν στο επιθετικό κομμάτι.
Από τους φιλοξενούμενους κορυφαίοι οι Καλίδης, Καραγιάννης, Σαρβανίδης και Ευθυμιάδης.

Φάσεις αγώνα
Στο 4′ ωραία προσπάθεια και συρτό σουτ του Κόντου στο κάθετο δοκάρι.

Στο 51′ πολύ ωραία προσπάθεια του Κατσιάκη και κάθετη πάσα στον Ευθυμιάδη που με πολύ ωραίο πλασέ στη γωνία της εστίας θα κάνει το 0-1.

Στο 62′ και πάλι τέτατετ ο Ευθυμιάδης το σουτ σωτήρια διώχνει σε κόρνερ ο Κολιοφούκας.

Στο 65′ στην κόντρα ο Κεχαγιάς παίρνει την μπάλα μπαίνει στην περιοχή και “εκτελεί” τον Κολιοφούκα για το 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του αγώνα Στρατούδης του συνδέσμου Έβρου με βοηθούς Τερζόπουλο του ίδιου συνδέσμου και Κυριαζή του συνδέσμου Θεσαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Σπύρος Φιλίππου):
Κολιοφούκας, Γιαννούσης, Χατζηκούρτης(61′ Ρούτσης, Θεοδοσιάδης(61′ Τάσιος), Ιορδανίδης, Παπαϊωάννου, Πετρίδης, Τζιανουλίνο(68′ Κυριακίδης), Κόντος, Μπαρέττας(68′ Χατζηκυριάκου), Μπράουν(76′ Γεωργιάδης).

Αγροτικός Αστέρας(Κώστας Γαλτσίδης):
Στρατηλάτης, Καλλίδης, Βοσκόπουλος(31′ λ.τ. Ψάλτης), Νικολαιδης, Καραγιάννης, Παπακωνσταντίνου, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Κατσιάκης(85′ Μαυρομιχάλης), Καθάριος, Κεχαγιάς(68′ Μπουλγκουρίδης).

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *