Δόξα Δράμας: Μένει και τη νέα σεζόν ο Στέλιος Θεοδοσιάδης

Επέστρεψε στο ρόστερ της Δόξας Δράμας ο Στέλιος Θεοδοσιάδης και έκανε ήδη προπόνηση με τα ασπρόμαυρα.

Ο 22χρονος Καβαλιώτης δεξιός μπακ, που ξεχώρισε πέρυσι στην κατηγορία με τους “Μαυραετούς”, βρέθηκε κοντά στη μετακίνησή του σε ομάδα Σούπερ Λιγκ 2 (νότια), κάτι που όμως δεν προχώρησε.

Ο Θεοδοσιάδης πλέον αποτελεί “εσωτερική μεταγραφή” ή… ετεροχρονισμένη ανανέωση για τους Δραμινούς και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά, και εκείνος από αρκετές θέσεις (ίσως ως στόπερ, ενώ έχει παίξει και δεξί χαφ και αριστερό μπακ).

Το ρόστερ άλλωστε για τη Δόξα είναι “ανοιχτό” και οι προσθαφαιρέσεις μόνο απίθανες δε δείχνουν. Σε κάθε περίπτωση, πρόθεση είναι να μειωθεί αριθμητικά.

Υπενθυμίζεται οτι οι Δραμινοί σήμερα δίνουν το δεύτερο τεστ της προετοιμασίας (και σαφώς πιο δυνατό), στις 18.00 στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, του παλιού γνώριμου Ντενίζ Μπαϊκαρά, έναν αντίπαλο που θα συναντήσει και στο πρωτάθλημα.

Πηγή: Soccerpractor

Ανακοίνωση της Δόξας:

Ο καθιερωμένος αγιασμός πριν από το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει σήμερα το απόγευμα (6:00 μ.μ.) στο γήπεδό μας.

Οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της οικογένειας των “μαυραετών” θα λάβουν την ευλογία του Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου.

-Ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις ο Στέλιος Θεοδοσιάδης. Μία πολύ καλή προσθήκη ενίσχυσης στην αμυντική διάταξη της ομάδας μας και στο πλάνο του προπονητή μας Μάριου Παναγιώτου.

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *