Πήρε το ντέρμπι ο Πανθρακικός 2-1 επί του Απόλλων Παραλιμνίου: Σκόνταψε ο Νέστος Χρυσούπολης με λευκή ισοπαλία στην Επανομή

Με την 17η αγωνιστική πρώτη για το 2024 συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο όπου δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις μετά την διακοπή των εορτών.

Μεγαλύτερο θύμα έκπληξης η Δόξα Δράμας που αν και έπαιζε με την ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό ομάδα του Αετού Βαρβάρας εκτός έδρας ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Απρόσμενη ισοπαλία και για τον 2ο της βαθμολογίας Νέστο Χρυσούπολης που έμεινε στη λευκή ισοπαλία 0-0 στην Επανομή με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση.

Από εκεί και πέρα στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Πανθρακικός κέρδισε με σκορ 2-1 τον Απόλλων Παραλιμνίου, ενώ ο Χανιώτης δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων την ισοφάριση σε 2-2 στην Ορεστιάδα από τον τοπικό Ορέστη.

Νίκη ανάσα του Άρη Αβάτου 3-0 επί της Βέροιας

Πολύ σημαντική νίκη ανάσα πέτυχε ο Άρης Αβάτου με σκορ 3-0 επί της Βέροιας, ενώ σημαντικό διπλό έστω και δύσκολα σημείωσε ο Θερμαϊκός με 1-0 μέσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Από τα υπόλοιπα ματς σίγουρα ξεχωρίζει η νίκη του πολύ φορμαρισμένου ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 2-0 επί της Νίκης Ευκαρπίας, ενώ αναμενόμενα εύκολο έργο είχε ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας στην έδρα του κερδίζοντας 3-0 τον ουραγό Άρη Πετεινού Ξάνθης.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε η πρωτοπόρος Καβάλα μια και ο αντίπαλος της Κεραυνός Αγγελοχωρίου έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής και οι σκόρερ των αναμετρήσεων:

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – Θερμαϊκός Θέρμης 0-1 (66′ )

Ορέστης Ορεστιάδας – ΑΟ Χανιώτης 2-2 (30′ Σταματόπουλος πεν, 90+5′ Θέμελης / 45’+1 Θωμαΐδης, 48′ Τοπούζης)

Άρης Αβάτου – Βέροια 3-0 (47′ Χασάνογλου, 75′ πεν-88′ Τσάπαρης)

 ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Νίκη Ευκαρπίας 2-0 (20′ Αγαθαγγελίδης πεν, 39′ Κυριακίδης)

Πανθρακικός – Απόλλων Παραλιμνίου 2-1 (41′ Ρουμπιές, 90+1′ Λαρέα / 82′ Τζαμπέγια)

Αναγ.Επανομής – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Ποσειδών Μηχανιώνας – Άρης Πετεινού 3-0 (29′ Τεμερτζόγλου, 59′ Καλλίδης, 86′ Κωστίκος)

Αετός Βαρβάρας – Δόξα Δράμας 2-1 (26′ πεν-88′ Κεχαγιάς / 60′ Μπρατσιάνη)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Καβάλα 0-3 άνευ αγώνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *