ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (1-0)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Δόξα Δράμας στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, εκτός έδρας με την Αλεξανδρούπολη.

Το μοναδικό γκολ για τους Θρακιώτες πέτυχε στο 30΄ ο Χριστοφορίδης, ενώ ευκαιρίες για τους «Μαυραετούς» έχασαν οι Σαμπανίδης και Μαυριάς στο πρώτο μέρος.

Από την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη έλειψε ο Κόντος, ενώ έγιναν αρκετοί «πειραματισμοί» σε πρόσωπα και σχήματα, με ορισμένους παίκτες υπό δοκιμή και υπό μεταγραφή.

Το ρόστερ παραμένει ανοιχτό και θα υπάρξουν ενισχύσεις και σαφώς η ομάδα μας είναι ανέτοιμη.

Ασφαλώς είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και χρειάζεται χρόνος και δουλειά, εκτός από προσθήκες, ενώ το νέο τεχνικό τιμ έχει συμπληρώσει περίπου μια εβδομάδα μόνο στις προπονήσεις με τη Δόξα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των «κλεισμένων» φιλικών, ενώ το επόμενο τεστ θα δοθεί πιθανότατα το Σάββατο, με τον Αιολικό στον Βώλακα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Συριτούδης, Καρτσαμπάς, Λίτσιος, Κομεσίδης, Ζώτος, Μαυρομάτης, Ανυφαντάκης, Πατσιώρας, Χριστοφορίδης, Μαλτέζος, Καρακασίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ηλιάδης, Μπόντι, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Παπαϊωάννου, Πινδώνης, Ιμπάνιες, Παρασκευάς, Μακρυγιάννης, Σαμπανίδης, Μαυριάς.

Έπαιξαν και οι Στεφανάκος, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Τάσιος, Ρούτσης, Σπυρόπουλος, Αμαραντίδης, Μαρινάκης, Καλομοίρης, Χατζής, Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *