Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου 2-3: Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους με ανατροπή

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Άρης Αβάτου κερδίζοντας με σκορ 3-2 την Δόξα εκτός έδρας και μάλιστα για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μια και είχε κερδίσει και στο ματς του πρώτου γύρου.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο ανεβαίνοντας στους 23 βαθμούς, με τη Δόξα να προβληματίζει για μια ακόμη φορά στο μεσοαμυντικό της κομμάτι και να μένει χαμηλά με 24 πόντους.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ήταν ένα πολύ «παράξενο» παιχνίδι.

Είδαμε ένα κάκιστο πρώτο μέρος με ελάχιστες τελικές μπροστά στις δύο εστίες, χωρίς ρυθμό και με το σκορ στο 0-0 και ένα καταπληκτικό β’ μέρος που φτάσαμε στο σημείο το σκορ να είναι 0-0 στο 53’ και 2-3 στο 68’!!!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 53’ Έξοχη κάθετη πάσα του Γιάννη Περσίδη στον Δημήτρη Κυριακίδη που την κατάλληλη στιγμή σπάει την μπάλα στον Σαμπανίδη που με πλασέ κάνει το 1-0 για την Δόξα.

Στο 60’ από προσπάθεια του Τσάπαρη, ο Κοντογιαννίδης στρώνει την μπάλα στον Μούξιο που με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 1-1.

Στο 61’ ωραία προσπάθεια του Βασιλάκη από δεξιά κόβει την μπάλα, σουτ του Τσάπαρη η μπάλα βρίσκει σε σώματα αλλάζει πορεία και γίνεται το 1-2.

Στο 64’ σέντρα από δεξιά του Ανθουλάκη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από κοντά του Σαμπανίδη και το 2-2 για την Δόξα.

Στο 68’ από στημένη φάση σέντρα του Γκαρνέτα κεφαλιά του προωθημένου Τενεκέ και το 2-3 για τους φιλοξενούμενους.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κεφαλάς με βοηθούς Βακουφτσή και Μυσιρλή του συνδέσμου Σερρών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης): Πάππος, Πιτσόλης(65’ Ρούτσης), Ιορδανίδης Άρης(84’ Κυριακίδης Σάββας), Φραγκούλης, Κυριακίδης Δημήτρης(84’ Οικονομίδης), Χατζηδημητρίου(65’ Ιορδανίδης Χρήστος), Σαμπανίδης, Ανθουλάκης(74’ Κόντος), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κώστας Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάν Ογλού(65’ Κουτσούμπας), Ψεμματάς(80’ Αναστασιάδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης(31’ Γκαρνέτας), Μούξιος(80’ Ισπυρλίδης), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *