Δόξα Δράμας Κ 15 – ΝΠΣ Βόλος Κ15 0-0: Ισόπαλο χωρίς τέρματα

Ισόπαλη χωρίς γκολ έληξε η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας Κ15 της Δόξας Δράμας με το ΝΠΣ Βόλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σούπερ λίγκα. Η δραμινή ομάδα ήταν καλύτερη και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Διαμαρτυρήθηκε για ένα μη καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του Ιωαννίδη στο 27’ ενώ νωρίτερα, στο 13’, η κεφαλιά του Τόλιου σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους παίκτες του Βασίλη Μιχαηλίδη που πέρα από τις άλλες ευκαιρίες είχαν και μια κεφαλιά του Στοϊμενίδη να σταματάει πάνω στη γραμμή από τους αντίπαλους αμυντικούς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλοσίδης / Μπόιτσιος – Παστιάδης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μιχαηλίδης): Γεωργακούδης, Κοντογιάννης (73’ Χαλβατζής), Στοϊμενίδης (73’Βογιατζής), Αλκίδης, Τόλιος, Ποδαρας, Μπόιτσιος, Ζεδαμάνης (41’Γεωργιάδης Μ.) , Ιωαννίδης, Μαλλόσι, Ιορδανίδης (41’ Σύρτας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Ακτσιαλής): Τζέκας. Καραλής (76’ Παρμακζήσης), Βαλετζάκος, Βάιος, Μπιλιτσάκης, Καλαβρός (53’ Ράιος Λ.), Σχώρης (53’ Ράιος Γ.), Παπαστεργίου, Κρομμυδάς, Γκαραβέλας, Μπουραζάς (72’ Καραγκούνης). *Λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας Κ15 που αγωνίζεται στο εξωτερικό αναβάλλονται οι αγώνες του πρωταθλήματος για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Η 6η αγωνιστική θα γίνει το επόμενο Σάββατο (26/ 11) με την Δόξα Δράμας να φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον τοπικό Παναιτωλικό στο αθλητικό κέντρο ΕΜΙΛΕΟΝ (12:00).*Στο γήπεδο της Κάτω Βροντούς φιλοξενείται αύριο η Δόξα Δράμας Β’ από την τοπική Δόξα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΔ.Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *