Αγχωτική νίκη για Προσοτσάνη και 5 στα 5 | Μεγάλες νίκες για Ξηροπόταμο, Καλαμπάκι εκτός έδρας | Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για Αμπελόκηπους

Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 24 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 117 από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στα σημερινά παιχνίδια είχαμε  3 νίκες φιλοξενούμενων, 2 νίκες γηπεδούχων και 2 ισοπαλίες, στην τόσο ενδιαφέρουσα αγωνιστική που είχαμε ωραία γκολ και αρκετές αυξομειώσεις στα σκορ.

Στα παιχνίδια της ημέρα, μεγάλο διπλό για την Προσοτσάνη στην Φτελιά με αντίπαλο το Δοξάτο που βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με την Προσοτσάνη να πιέζει για να πάρει βαθμούς ή βαθμούς.

Η Προσοτσάνη κατάφερε και ισοφάρισε το παιχνίδι μέχρι το 70’ χάνοντας και ένα πέναλτι με τον Καραγιαννίδη Κ. να αποκρούει. Και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα βρήκε άλλα τρία τέρματα για το τελικό 3-6 υπέρ της Προσοτσάνη, σε ένα ματς που είχε αρκετά παραπόνα από την διαιτησία και πολύ ένταση.

Μεγάλο διπλό για τον Ξηροπόταμο στο Νευροκόπι σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες όμως έπεσαν σε έναν καταπληκτικό Ζιάκα που έκανε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να ήταν στείρο όμως η επανάληψη είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και 3 γκολ. Στο 58’ ο Τανούσι άνοιξε το σκορ, στο 89’ ο Λυκίδης έκανε το 0-2 και στις καθυστέρησης ο Ζυρινίδης έκανε το τελικό 1-2.

Ισόπαλο το παιχνίδι ανάμεσα στον Καλαμώνα και τον Βώλακα σε ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και χαμένες ευκαιρίες στις δύο εστίες. Ο Καλαμώνας είχε τις ευκαιρίες και χτυπούσε στην αντεπίθεση ενώ ο Βώλακας είχε σωστή κυκλοφορία της μπάλας και ωραίους συνδυασμούς για το τελικό 2-2, να μοιάζει ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Μεγάλη νίκη σε ματς εξάποντο για την Καλλίφυτο που κέρδισε εντός έδρας την Αλίστράτη σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση και ωραίο θέαμα. Στο 11’ ο Χαραλαμπίδης θα ανοίξει το σκορ, ενώ στο 80’ ο Παρουτσής θα κάνει το 2-0, σε ένα τέρμα με τον διαιτητή να αργεί να καταλογίσει το γκολ καθώς υπήρχε υποψία οφ σαιντ.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Α.Ε. Αμπελοκήπων απέναντι στην σκληροτράχηλη Α.Ε. Κ. Βρύσης. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι: Μουρατίδης, Μαυρίδης, Καραγκιοζίδης και Χιλίδης.

Τέλος, ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Χωριστή και την Πετρούσα με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα.

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1 – 2

Σκόρερ: 58′ Τανούσι, 89′ Λυκίδης / 90+2′ Ζυρινίδης
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ 2 – 0

Σκόρερ: 11′ Χαραλαμπίδης, 80′ Παρουτσής
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2 – 2

Σκόρερ:33′ Παναγιώτου Αν., 63′ Αλμανίδης Θ. / 38′ – 43′ Σίγγος Ιωάννης
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 0 – 0


Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 0 – 2

Σκόρερ: 11′ Σαλωνίδης, 68′ Χιτζίδης
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 4 – 0

Σκόρερ: 10′ Μουρατίδης,15′ Μήτρε 28′ Καραγκιοζίδης, 80′ Χιλίδης
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 3-6

Σκόρερ: 10′- 58′ Κυριαζάκης, 25′ Καράνταης, / 45’+5 Γουνατίδης, 62′ Αυτογκολ Καραγιαννίδης, 70′ Μελενικιώτης, 79′ Λίπο, 90’+3′,90’+8’Τόπι

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *